Nokta Fors Gold Plus + [11000607]

  • Κατασκευαστής: Nokta
  • Κωδικός Προϊόντος: Fors Gold Plus +
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή:
  • 1.000,00€
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
Ποσότητα

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ NOKTA ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Υπάρχουν καταστήματα που βρίσκονται στην γειτονική χώρα, στη Βουλγαρία και εξαπατούν τους Έλληνες καταναλωτές χρησιμοποιώντας ελληνικά νούμερα επικοινωνίας χωρίς να έχουν φυσικό κατάστημα στην Ελλάδα.Σας προσφέρουν δήθεν μηχανήματα της NOKTA. Αυτά είναι βουλγάρικα μηχανήματα, ή κινέζικα ή τσιγγάνικα και τα πουλάνε 50-100€ φθηνότερα από τα καταστήματα που διαθέτουν τα αυθεντικά προϊόντα της NOKTA.Προσέξτε τα καταστήματα που επιλέγετε για να αγοράσετε τα μηχανήματα σας διότι δεν σας παρέχουν καμία τεχνική υποστήριξη γιατί βρίσκονται απλά στη Βουλγαρία. Ελπίζω να καταλάβατε.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ


+


Το νέο FORS Gold plus προσφέρει προηγμένες δυνατότητες για αναζήτηση χρυσού. Λειτουργεί σε
συχνότητα 19  kHz, και διαθέτει ένα νέο προηγμένο λογισμικό με αυτόματη ρύθμιση εδάφους και
δύο τρόπους διάκρισης μετάλλων, όλα σχεδιασμένα για σκληρές συνθήκες εδάφους. Περιλαμβάνει
δύο αδιάβροχα DD πηνία αναζήτησης που κάνουν τo FORS Gold plus τη καλύτερη επιλογή για
αναζήτηση σε ποτάμια και ρέματα.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΔΑΦΗ

Όπως όλοι οι έμπειροι κυνηγοί χρυσού γνωρίζουν οι περιοχές με φυσικό χρυσό έχουν πολύ δύσκολες εδαφικές συνθήκες για τους ανιχνευτές. Αυτά τα πεδία, τις περισσότερες φορές, περιέχουν μεγάλες ποσότητες σιδηρομεταλλευμάτων και μεταλλοφόρα πετρώματα που προκαλούν λανθασμένα σήματα επηρεάζοντας έτσι την απόδοση των ανιχνευτών. Το FORS GOLD χάρη στις προχωρημένες ρυθμίσεις του έχει σχεδιαστεί να εξουδετερώνει αυτά τα ορυκτά και να λειτουργεί αξιόπιστα ακόμη και στα δυσκολότερα εδάφη.3 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ


General Search - Γενική Αναζήτηση

Λειτουργία που είναι γνωστή και ως All Metal (Όλα τα μέταλλα), αυτή είναι η λειτουργία με το μεγαλύτερο βάθος εντοπισμού. Συγκριτικά με τις άλλες λειτουργίες αναζήτησης η λειτουργία General Search έχει ένα συνεχόμενο σήμα στο υπόβαθρο (threshold). Μπορείτε να ψάχνετε σε μεγαλύτερο βάθος με τις διακυμάνσεις του Threshold.
Γρήγορος διαχωρισμος FAST - FSA

Λειτουργία διαχωρισμού με 2 διαφορετικούς τόνους. Αυτή η λειτουργία είναι ιδανική για χρήση σε τοποθεσίες με διαφορετικούς τύπους μετάλλων και σας δίνει την δυνατότητα να ψάχνετε γρηγορότερα με ηχητικό διαχωρισμό.
Boost (BST) Ενίσχυση

Λειτουργία διαχωρισμού με δυο τόνους διαχωρισμού σχεδιασμένη για χρήση σε περιοχές με φυσικό χρυσό. Μπορεί να φτάσει σε μεγαλύτερο βάθος από την λειτουργία DI3 (Διαχωρισμού) και περιορίζει τις επιδράσεις που προέρχονται από μεταλλοφόρα πετρώματα.
GROUND TRACKING (Αναγνώριση Εδάφους)

Σε συνδυασμό με αυτόματη και χειροκίνητη ρύθμιση εδάφους ο ανιχνευτής FORS GOLD διαθέτει και παρακολούθηση εδάφους που εντοπίζει τυχόν αλλαγές στο έδαφος και αυτόματα προσαρμόζει την ρύθμιση εδάφους στην κατάλληλη τιμή. Οι ορατές ή οι αόρατες αλλαγές στο έδαφος επηρεάζουν το βάθος εντοπισμού καθώς και τη ικανότητα διαχωρισμού της συσκευής. Μπορείτε να βελτιώσετε την απόδοση του ανιχνευτή ενεργοποιώντας αυτό το χαρακτηριστικό σε αντίστοιχο έδαφος.
DIGITAL TARGET ID – ID MASKING (Ψηφιακή ταυτότητα στόχου. Απόρριψη στόχων.)

Όταν ο ανιχνευτής χρυσού εντοπίζει έναν στόχο, στην οθόνη του εμφανίζει την ψηφιακή ταυτότητα του στόχου και έτσι μπορείτε να κάνετε μια εκτίμηση σχετικά μετά τον στόχο που βρίσκεται μέσα στο έδαφος. Η λειτουργία ID Masking από την άλλη σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε αναζήτηση απορρίπτοντας στόχους που δεν επιθυμείτε. Μπορείτε με ευκολία να απορρίψετε μεταλλοφόρα πετρώματα και ανεπιθύμητους στόχους όπως σίδηρος και αλουμινόχαρτο.
Δυο LCD οθόνες και
διεπαφή χρήστη με γραφικά.


Ο ανιχνευτής μετάλλων και ανιχνευτής χρυσού διαθέτει 2 LCD οθόνες. Η μια οθόνη είναι πάνω στο κουτί ελέγχου και η δεύτερη πάνω στο χερούλι του ανιχνευτή. Οι οθόνες του ανιχνευτή και το μενού χειρισμού με γραφικά σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την συσκευή και να δείτε όλες τις πληροφορίες με ευκολία. Από την στιγμή που έχετε προσαρμόσει κατάλληλα τις ρυθμίσεις του ανιχνευτή από την οθόνη που βρίσκεται στο κουτί ελέγχου στην συνέχεια οι πληροφορίες της αναζήτησης εμφανίζονται στην οθόνη που βρίσκεται πάνω στο χερούλι. Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να σταματάτε και να ελέγχετε την βασική οθόνη από την στιγμή που παίρνετε όλες τις πληροφορίες από την μικρή οθόνη.
ELECTRONIC PINPOINTING AND DEPTH INDICATOR. (Ηλεκτρονική επικέντρωση και ένδειξη βάθους)

Με τον ανιχνευτή FORS GOLD μπορείτε να βρείτε το κέντρο ενός στόχου με το πάτημα ενός κουμπιού. Καθώς πλησιάζετε έναν στόχο στην λειτουργία Pinpoint, ο ηχητικός τόνος θα γίνεται ταυτόχρονα πιο δυνατός και πιο οξύς. Η ένδειξη βάθους θα εμφανίζεται και στις δύο οθόνες. Η λειτουργία εύρεσης κέντρου (Pinpoint) θα σας βοηθήσει στο να εξοικονομήσετε χρόνο στο σκάψιμο και θα φτάνετε στο στόχο σας γρηγορότερα.VIBRATION MODE – Λειτουργία Δόνησης

Σχεδιασμένο με σκοπό να δώσει λύση σε προβλήματα ακοής, το συγκεκριμένο μηχάνημα ανίχνευσης χρυσού είναι το πρώτο που ενσωματώνει αυτή τη λειτουργία. Η λειτουργία δόνησης είναι ιδανική και για αυτούς που δεν επιθυμούν να κάνουν χρήση των ακουστικών όταν υπάρχουν εξωτερικοί θόρυβοι ή δυνατός άνεμος ή κύματα.
BUILT-IN LED FLASHLIGHT Ενσωματωμένος LED Φωτισμός

Σε περίπτωση νυκτερινής έρευνα ή συνθήκες χαμηλού φωτισμού δεν θα χρειαστείτε εξωτερική πηγή φωτός καθώς ο ανιχνευτής ενσωματώνει LED φακό που φωτίζει την περιοχή όπου σαρώνει το πηνίο αναζήτησης.
ΕΥΚΟΛΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Ο ανιχνευτής φυσικού χρυσού δεν εντυπωσιάζει μόνο με τα σύγχρονα ηλεκτρονικά κυκλώματα και λογισμικό που ενσωματώνει αλλά και με τον εργονομικό σχεδιασμό του. Με την εύκολη πρόσβαση στις ρυθμίσεις με το σχεδιασμό σάρωσης μεγαλύτερης περιοχής και την εργονομία του δεν θα σας κουράσουν ακόμα και μετά από παρατεταμένες αναζητήσεις. Το μηχάνημα εύρεσης χρυσού FORS GOLD είναι ένας απαραίτητος ανιχνευτής για όλους τους κυνηγούς χρυσού.
ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Η συσκευή δουλεύει με 4 AA αλκαλικές μπαταρίες που μπορείτε να προμηθευτείτε εύκολα από πολλά μέρη και σας παρέχουν μέχρι και 25-30 ώρες συνεχόμενης χρήσης. Μπορείτε να προμηθευτείτε τις προαιρετικές επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και φορτιστή και να φορτίζετε τις μπαταρίες στο σπίτι ή το αυτοκίνητό σας.
10 ΓΛΩΣΣΕΣ

Ο ανιχνευτής FORS GOLD είναι ένας διεθνής ανιχνευτής που προσφέρει ευκολία στην χρήση με τις 10 διαφορετικές επιλογές γλώσσας. Από τη στιγμή που θα επιλέξετε μια γλώσσα στο μενού η συσκευή θα ξεκινήσει με την συγκεκριμένη επιλογή όταν απενεργοποιείτε και ενεργοποιείτε την συσκευή.

Εγγύηση 24 μηνών
Οδηγίες χρήσης στα ΑΓΓΛΙΚΑ και στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ 

  

Η εταιρία POLATIDIS GROUP διαθέτει τους καλύτερους και ικανότερους τεχνικούς ώστε να παρέχει με υπευθυνότητα συνεχή τεχνική υποστήριξη σε όλα τα θέματα ανιχνευτών μετάλλων. 

Για κάθε πρόσθετη πληροφορία καλέστε στο 2381023284 ή

   6971735258    6943574439   6909948847 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή