(+30)2381023284 - (+30)6971735258  (+30)6909948847  (+30)6943616630   
Αληθινή ιστορία: Μια περιπέτεια με χρυσές λίρες

Αληθινή ιστορία: Μια περιπέτεια με χρυσές λίρες

Write By: polatidis Published In: ΕΙΔΗΣΕΙΣ Created Date: 2017-12-30 Hits: 224 Comment: 0

Ακούγονται πολλές ιστορίες για θησαυρούς σε πολλά χωριά, καφενεία, σπίτια, από γέρους, από παιδιά, από διάφορους και πολλοί γελάνε. Και άλλοι απλώς ακούνε. 

Δείτε την ιστορία των πέντε νεαρών. 
Βρέθηκαν στο σημείο, που όλοι έλεγαν ότι υπάρχουν κρυμμένες λίρες στο βράχο έξω από το χωριό. 
Δείτε τι βρήκαν.

Η ΧΑΡΑ ΤΩΝ 5 ΝΕΑΡΩΝ ΧΡΥΣΟΘΗΡΩΝ ΔΕΝ ΔΙΗΡΚΗΣΕ ΠΟΛΥ ΑΠΟΨΕ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ…

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες των τοπικών μέσων ενημέρωσης οι νεαροί κινούμενοι περιέργως νωρίς το απόγευμα στην Κόρη Τρικάλων. Οι 3 μέσα σε ένα αγροτικό 4Χ4 και οι άλλοι 2 πάνω σε παπάκι, είχαν εντοπίσει έναν βράχο, που είχε ξεκολλήσει από τις έντονες βροχοπτώσεις στον κεντρικό δρόμο, λίγο πριν την είσοδο του χωριού και ήταν εκεί για ώρες.

Οι ύποπτες κινήσεις των 5 νεαρών έπεσαν στην αντίληψη ενός θηροφύλακα (πολύ γνωστός στην ευρύτερη περιοχή), ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία. Μόλις βράδιασε, η Αστυνομία έκανε μπλόκο σε δύο σημεία στο δρόμο Κόρης-Γοργογυρίου, μιας και δεν υπάρχει άλλη πρόσβαση. Κατά πως φαίνεται, στο σημείο που ξεκόλλησε ο βράχος και έγινε μερική κατολίσθηση, ξεθάφτηκε και το μεταλλικό μισοβάρελο, από αυτά που έριχναν γεμάτα με λίρες τα Αγγλικά αεροπλάνα στον εμφύλιο.

ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΙΡΕΣ.

Οι 2 νεαροί απέφυγαν το πρώτο μπλόκο των Αστυνομικών με ταχύτητα, αλλά οι αστυνομικοί δεν πυροβόλησαν. Από πίσω ερχόταν το μεγάλο αγροτικό 4Χ4 με τα άλλα 3 άτομα και αυτοί χτυπώντας πάνω στο περιπολικό, που παραμερίστηκε, τραυματίζοντας ευτυχώς ελαφρά και έναν αστυνομικό, κατηφόρισαν προς Γοργογύρι.

ΣΗΜΕΙΩΤΕΟ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

Όμως, στο 2ο μπλόκο οι αστυνομικοί είχαν βάλει πάνω σε στροφή και τα 2 περιπολικά και ξαφνιάζοντας πρώτα τους 2 επιβαίνοντες στο μηχανάκι και μετά τους 3 επιβαίνοντες στο αγροτικό, τους συνέλαβαν. Στην προανάκριση που έγινε απόψε στα κρατητήρια της 

Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων. Οι νεαροί ομολόγησαν πως βρήκαν το βαρέλι με τις λίρες, την ώρα που είχαν πάει να μαζέψουν μανιτάρια και πως σχεδίασαν να το πάρουν.

Το αξιοπερίεργο είναι πως οι νεαροί κατά την ομολογία τους, είπαν πως για να αποφύγουν τη σύλληψη σκόρπισαν τις λίρες σε όλο το δρόμο. Μόνο ένας από αυτούς κατάφερε να βάλει στο παντελόνι του καμιά δεκαριά…

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από την αστυνομία, για να μην πλησιάσει κανείς και μαζέψει τις λίρες… Με το πρώτο φως της ημέρας θα ψαχτεί όλος ο δρόμος για να βρεθούν όλες οι λίρες, που σημειωτέο είναι παλαιάς κοπής και η αξία τους ανέρχεται περίπου στα 6.000.000 ευρώ!

Οι 5 νεαροί είναι όλοι κάτοικοι των χωριών του πρώην δήμου Κόζιακα και μάλιστα ο ένας από αυτούς είναι γιος πρώην δημάρχου και ένας γιος ιερέα…

 

Όταν πάτε να ψάξετε για λίρες προσοχή γιατί κυκλοφορούν και αρκούδες…