Nokta Golden Sense [10000501]

 • Κατασκευαστής: Nokta
 • Κωδικός Προϊόντος: Golden Sense
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή:
 • 950,00€
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
Ποσότητα

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ NOKTA ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Υπάρχουν καταστήματα που βρίσκονται στην γειτονική χώρα, στη Βουλγαρία και εξαπατούν τους Έλληνες καταναλωτές χρησιμοποιώντας ελληνικά νούμερα επικοινωνίας χωρίς να έχουν φυσικό κατάστημα στην Ελλάδα.Σας προσφέρουν δήθεν μηχανήματα της NOKTA. Αυτά είναι βουλγάρικα μηχανήματα, ή κινέζικα ή τσιγγάνικα και τα πουλάνε 50-100€ φθηνότερα από τα καταστήματα που διαθέτουν τα αυθεντικά προϊόντα της NOKTA.Προσέξτε τα καταστήματα που επιλέγετε για να αγοράσετε τα μηχανήματα σας διότι δεν σας παρέχουν καμία τεχνική υποστήριξη γιατί βρίσκονται απλά στη Βουλγαρία. Ελπίζω να καταλάβατε.


Με το Golden Sense ειδικά σχεδιασμένο για ψήγματα χρυσού, νομίσματα και άλλα μικρά μέταλλα, θα ανιχνεύετε εύκολα στόχους σε βάθη που οι άλλοι ανιχνευτές δεν μπορούν να φτάσουν. Το Golden Sense δεν βρίσκει μόνο ρηχά και επιφανειακά ψήγματα χρυσού, νομίσματα και άλλα μέταλλα που ανιχνεύονται από άλλους ανιχνευτές, αλλά επίσης δεν χάνει μικρά μέταλλα σε πολύ μεγάλα βάθη που άλλοι ανιχνευτές δεν μπορούν να φτάσουν.
ΔΩΡΟ POLATIDIS GROUP

NOKTA RS Pinpointer

Ειδικά σε περιοχές που είναι πλούσιες σε ψήγματα χρυσού, νομίσματα και βαθειά μέταλλα, η επιφάνεια του εδάφους ερευνούταν για χρόνια και τα περισσότερα επιφανειακά και μικρά αντικείμενα έχουν σκαφτεί. Οι ερευνητές σε τέτοιες περιοχές θέλουν να φτάσουν τα ψήγματα χρυσού, νομίσματα και άλλα μέταλλα θαμμένα πιο βαθειά στο υπέδαφος. Το Golden Sense μας προσφέρει τώρα αυτή την ευκαιρία με την ανίχνευσή του σε απίστευτα βάθη που παρέχεται από τον ηλεκτρονικό του σχεδιασμό, το λογισμικό και το ειδικό πηνίο αναζήτησης.
Κατά συνέπεια, γίνεται η ιδανική επιλογή για χρυσό, νομίσματα και κυνηγούς θησαυρών

Είναι ο μόνος ανιχνευτής που μπορεί να εντοπίσει νόμισμα των 2€ σε βάθος 50 εκατοστών.

ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ
To Golden Sense έχει ανώτερο διαχωρισμό μετάλλων. Πληροφορεί τον χρήστη σχετικά με τον τύπο του μετάλλου χρησιμοποιώντας διαφορετικούς ηχητικούς τόνους και λαμπάκια σε διαφορετικά χρώματα (LED). Με τη βοήθεια του απλού και αξιόπιστου διαχωρισμού, θα μπορείτε να δείτε τον τύπο του ανιχνευόμενου μετάλλου χωρίς να χρειάζεται να ακολουθήσετε πολύπλοκα νούμερα ή δεδομένα.


ΣΙΩΠΗΛΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ- ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ
Πολλοί ανιχνευτές στην αγορά παράγουν έναν συνεχή τόνο στο υπόβαθρο που ονομάζεται “threshold” για βαθύτερες αναζητήσεις. Ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει τον βαθμό της αλλαγής του τόνου για να ταυτοποιήσει έναν στόχο. Το συνεχές άκουσμα αυτού του τόνου παρεμποδίζει τον χρήστη και ταυτόχρονα κάνει την ανίχνευση δυσκολότερη. To Golden Sense με την πρωτοποριακή τεχνολογία του δεν παράγει τον ήχο “threshold” και παράγει ήχο μόνο όταν ανιχνεύεται ένας στόχος καθώς προσφέρει μεγαλύτερο βάθος από άλλες συσκευές. Επομένως επιτρέπει μια ήσυχη, άνετη και βαθειά εμπειρία αναζήτησης.

ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΑΝΕΤΗ ΧΡΗΣΗ

To Golden Sense μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα σε όλους τους τύπους των εδαφών. Θα προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις εδάφους και την ευαισθησία μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και θα φτάσετε στον στόχο χωρίς να χρειαστεί να κάνετε πολύπλοκες ρυθμίσεις που χρησιμοποιούνται σε άλλες συσκευές ανακαλύπτοντας έτσι την διαφορά του Golden Sense.
Το κουτί του συστήματος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε κρεμασμένο στον λαιμό ή στερεωμένο στη ζώνη σας, σας απαλλάσσει επίσης από το βάρος του κονταριού και παρέχει μια άνετη πρόσβαση στα κουμπιά των ρυθμίσεων όλη την ώρα.


Οδηγίες χρήσης και στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ


Gold Detector - Golden Sense Τώρα μπορείτε να ξεθάψετε όλους τους θησαυρούς που κρύβει η γη.

ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μπορείτε να ψάχνετε μέχρι και 30 ώρες με την μπαταρία που είναι ειδικά σχεδιασμένη για το Golden Sense. Σας δίνει την ευκαιρία για μια αδιάλειπτη έρευνα καθώς και μεγάλο πλεονέκτημα για χρήση σε εξωτερικούς χώρους, όπου τα μέσα φόρτισης της μπαταρίας είναι περιορισμένα. Δουλεύει με 8 οκτώ αλκαλικές που μπορείτε να τις προμηθευτείτε πολύ εύκολα.

Περιλαμβάνει:

 • Πηνίο γενικής χρήσης
 • Ακουστικά
 • Επαναφορτιζόμενη μπαταρία (προαιρετική)
 • Κάλυμα πηνίου
 • Φορτιστής 110/220V AC (προαιρετικός)
 • Δερμάτινη θήκη της μονάδας
 • Φορτιστής αυτοκινήτου (προαιρετικός)
 • Σαμάρι μεταφοράς (προαιρετικο)
 • Βαλίτσα μεταφοράς (προαιρετικό)Εγγύηση 24 μηνών
Οδηγίες χρήσης στα ΑΓΓΛΙΚΑ και στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ 

Η εταιρία POLATIDIS GROUP διαθέτει τους καλύτερους και ικανότερους τεχνικούς ώστε να παρέχει με υπευθυνότητα συνεχή τεχνική υποστήριξη σε όλα τα θέματα ανιχνευτών μετάλλων. 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή