Garrett GTI 2500 PRO Package[1120580]

 • Κατασκευαστής: Garrett
 • Κωδικός Προϊόντος: GTI 2500 PRO Package
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή:
 • 1.100,00€
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
Ποσότητα

Ο πιο εξελιγμένος ανιχνευτής μετάλλων και χρυσού αμερικής Gold Detector που παράγει η Εταιρία GARRETT ELECTRONICS USA και απευθύνεται σε απαιτητικούς χρήστες που ζητούν Αξιοπιστία, Ποιότητα Κατασκευής και την μεγαλύτερη δυνατή απόδοση.
Είναι εφοδιασμένος με πολλά ηλεκτρονικά βοηθήματα και το κύκλωμά του κατασκευάζεται με υλικά τελευταίας τεχνολογίας. Παρακάτω σας αναλύουμε τα δέκα (10) βασικά χαρακτηριστικά που κάνουν το GTI-2500 ένα πραγματικά ξεχωριστό-μοναδικό μηχάνημα ανίχνευσης μετάλλων.ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Υπάρχουν καταστήματα που βρίσκονται στην γειτονική χώρα, στη Βουλγαρία και εξαπατούν τους Έλληνες καταναλωτές χρησιμοποιώντας ελληνικά νούμερα επικοινωνίας χωρίς να έχουν φυσικό κατάστημα στην Ελλάδα.Σας προσφέρουν δήθεν μηχανήματα της GARRETT με μεγαλύτερα πηνία και ισχυρίζονται ότι εντοπίζουν βαθύτερα.Αυτά είναι βουλγάρικα μηχανήματα, ή κινέζικα ή τσιγγάνικα. Η εταιρία GARRETT δεν βγάζει μεγάλα πηνία και οι συγκεκριμένοι τα πουλάνε 30-80€ φθηνότερα από τα καταστήματα που διαθέτουν τα αυθεντικά προϊόντα της GARRETT.Προσέξτε τα καταστήματα που επιλέγετε για να αγοράσετε τα μηχανήματα σας διότι δεν σας παρέχουν καμία τεχνική υποστήριξη γιατί βρίσκονται απλά στη Βουλγαρία. Ελπίζω να καταλάβατε.Power Master Circuitry - ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ . Η αποκλειστική τεχνολογία που χρησιμοποιεί ο GARRETT ενισχύει το βάθος ανίχνευσης κατά 20% και αυξάνει το εύρος ανίχνευσης γύρω από τον δίσκο έτσι ώστε να ανιχνεύει μεταλλικά αντικείμενα εκεί που τα άλλα μηχανήματα σταματούν.

Scan Track - Ίχνος ανίχνευσης. Σύστημα με το οποίο το κύκλωμα του μηχανήματος προσαρμόζεται αυτόματα με την ταχύτητα που έχει συνηθίσει και ανιχνεύει ο κάθε χειριστής. Κανένας άλλος ανιχνευτής Gold Detector δεν αποδίδει με την ίδια σταθερότητα τα ηχητικά σήματα ανεξάρτητα με την ταχύτητα ανίχνευσης-από χαμηλή έως πολύ γρήγορη.

True Target Sizing - ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΜΕΓΑΘΟΥΣ. Μόλις ανιχνευθεί ο μεταλλικός στόχος η ένδειξη το πραγματικού μεγέθους εμφανίζει στην οθόνη του μηχανήματος την κατηγορία μεγέθους που ανήκει ο στόχος. Οι μεταλλικοί στόχοι κατηγοριοποιούνται βάση του μεγέθους τους σε πέντε (5) κατηγορίες:


ΔΩΡΑ POLATIDIS GROUP


Γάντια
Φακός
Φτυαράκι

ΔΙΑΘΕΤΕΙ: Graphic Target Analysing (GTA) - ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΣΤΟΧΟΥ. Tο σύστημα αυτό παρέχει συνεχόμενη και εύκολη στο διάβασμα την οπτική ταυτότητα του μεταλλικού αντικειμένου με δυνατότητα αποδοχής ή απόρριψης περιοχών αγωγιμότητας που είναι ή ΔΕΝ είναι επιθυμητές στον κάθε χειριστή ώστε να μειώνονται οι αμφιβολίες για το είδος του μετάλλου που θέλει ο κάθε ένας να ανακαλύψει.All Metal Target ID with Imaging - ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ. Ακόμα και στην ειδική διαδικασία ανίχνευσης για όλα τα μέταλλα που διαθέτει ο GTI-2500, η τεχνολογία του γραφικού αναλυτή αναγνωρίζει και αποδίδει την ταυτότητα του στόχου καθώς και το μέγεθος του ώστε να εξαλείφονται τα λάθη.

Digital Signal Processor (DSP)-ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ. Τεχνολογία ψηφιακού αναλυτή σήματος ώστε να μπορεί να επεξεργάζεται πολύπλοκες μαθηματικές λειτουργίες ώστε να εντοπίζει βαθύτερα, γρηγορότερα και να αναγνωρίζει τους μεταλλικούς στόχους με μεγαλύτερη ακρίβεια.Treasure Vision - ΕΙΚΟΝΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ. Οι πατενταρισμένες τεχνολογίες GTI & GTA του Garrett μαζί με άλλες νέες συνδυάζονται και παρουσιάζονται αρμονικά σε μία εύκολη στο διάβασμα μεγάλη οθόνη υγρών κρυστάλλων όπου να φαίνονται όλες οι πληροφορίες ταυτόχρονα (Λειτουργίες ανίχνευσης, Βοηθήματα ανίχνευσης, Ρυθμίσεις διαχωρισμού καθώς και όλες οι πληροφορίες της ταυτότητας του στόχου).

Α - Αντικείμενα Μικρότερα από Μέγεθος Κέρματος.
Β - Αντικείμενα Ίσα με το Μέγεθος Κέρματος.
C - Αντικείμενα Μεγαλύτερα από ένα Κέρμα.
D - Αντικείμενα στο Μέγεθος από Κουτάκι Αναψυκτικού.
Ε - Αντικείμενα Μεγαλύτερα από το Μέγεθος από Κουτάκι Αναψυκτικού.


Made in the USA


 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Γραφική Απεικόνιση Στόχου, Μέγεθος και Βάθος για νομίσματα. 
 • Γραφική Ταυτότητα Στόχου, Κέρσορας Ταξινόμησης Αγωγιμότητας. 
 • Λειτουργία Βαθιάς Ανίχνευσης για Όλα τα Μέταλλα. 
 • Ενισχυμένο Ηλεκτρονικό Κύκλωμα για 20% περισσότερη Δύναμη. 
 • Επιλεκτικός Διαχωρισμός με Δυνατότητα Αποδοχής / Απόρριψης σε όλο το Εύρος της Κλίμακας Αγωγιμότητας. 
 • Ηχητικός Διαχωρισμός των Στόχων. 
 • Κεντράρισμα Στόχου συνοδευόμενο από την Πληροφορία του Μεγέθους την Ακριβή Μέτρηση Βάθους. 
 • Ψηφιακός Επεξεργαστής Σήματος. 
 • Έλεγχος της Λειτουργίας από Μικροεπεξεργαστή. 
 • Λειτουργία Απόρριψης του Άλατος. 
 • Προσαρμογή Εδάφους, Χειροκίνητη Ρύθμιση. 
 • Προσαρμογή Εδάφους, Αυτόματη Ανάλυση Εδάφους. 
 • Γρήγορος Επαναπροσδιορισμός Ισορροπίας με το Έδαφος στην Λειτουργία για Όλα τα Μέταλλα. 
 • Ήχος Καμπάνας για τα Μέταλλα Υψηλής Αγωγιμότητας. 
 • Αυτόματη Προσαρμογή με την Ταχύτητα Ανίχνευσης του Χειριστή. 
 • Αποθήκη Μπαταριών που μπορεί να προσαρμοστεί στη Ζώνη του Παντελονιού για Λιγότερο Βάρος. 
 • Ρυθμιζόμενη Σταθερή Ηχητική Στάθμη Σύγκρισης. 
 • Ρύθμιση Έντασης Ηχείου. 
 • Ρύθμιση Ευαισθησίας - Βάθους. 
 • Μεγάλη Οθόνη Υγρών Κρυστάλλων, Φωτιζόμενη. 
 • Υποδοχή Ακουστικών. 
 • Εξωτερικό Ηχείο. 
 • Κομβίο Γρήγορης Μετακίνησης Ανάμεσα σε Δύο Λειτουργίες. 
 • Ρυθμιζόμενη Απόρριψη της Επιφανείας του Εδάφους από 2,5 cm έως και 10 cm. 
 • Εύχρηστο Πληκτρολόγια με Μαλακά Πλήκτρα και Χωρίς Πολύπλοκους Συνδυασμούς. 
 • Τεχνολογία Επικόλλησης Επιφανείας για την Κατασκευή του Ηλεκτρονικού Κυκλώματος.ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ GOLD DETECTOR

Χωρίς Κίνηση: Λειτουργία ανίχνευσης για μεγάλο βάθος με πληροφορίες για την ποιότητα, το μέγεθος και το βάθος του μεταλλικού στόχου.
Με Κίνηση: Τέσσερα προ-ρυθμισμένα προγράμματα διαχωρισμού και ένα προγραμματιζόμενο από τον χειριστή με όλες τις πληροφορίες για τον μεταλλικό στόχο.
Κεντράρισμα: Ανίχνευση χωρίς κίνηση για τον εντοπισμό της ακριβής θέσης του μεταλλικού στόχου με διατήρηση όλων των πληροφοριών.


ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
Ευαισθησία
Ήχος συντονισμού.
Συχνότητα Εκπομπής.
Ένταση Ήχου.
Τόνος Ήχου.
Αγωγιμότητας σε Όλο το Εύρος της Κλίμακας.
Πλήρης Διαχωρισμός και Επιλογή ή Απόρριψη Περιοχών

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ρυθμιζόμενο Μήκος
Βάρος: 2,1 κιλά.

Συχνότητα Ανίχνευσης 7,2 kHz Ρυθμιζόμενη.

Λειτουργεί με 8 μπαταρίες τύπου ΑΑ.

Εγγύηση 2 Χρόνια.


ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΣ ΒΑΘΟΥΣ- Τώρα μεγαλύτερα βάθη, μεγαλύτερους στόχους.


1611800 TreasureHoundâ„¢ EagleEye Searchcoil
Ο Πολλαπλασιαστής Βάθους είναι ένα αξεσουάρ ειδικά σχεδιασμένο για το GTI 2500, εντοπίζει μεγάλους στόχους, σε δύοφορές μεγαλύτερο βάθος, από τους άλλους δίσκους.Δεν εντοπίζει μικρά αντικείμενα , όπως π.χ νομίσματα.Με τον τρόπο αυτό, κάθε νέο ηχητικό σήμα, θα μας δείχνει ένα στόχο ,μεγαλύτερο από 10 cm x 10 cm

ΤΙΜΗ 290 € Συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.


Εγγύηση 36 μηνών

Οδηγίες χρήσης στα ΑΓΓΛΙΚΑ και στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ
Το εκκρεμές ΛΟΝΔΙΝΟ 100 έχει την δυνατότητα να μπορεί να εντοπίσει αντικείμενα σε κατοικημένες περιοχές, σπίτια, αποθήκες και όπου υπάρχουν συσσωρευμένα πολλά μεταλλικά αντικείμενα. 

Είναι εξειδικευμένο και ειδικά σχεδιασμένο για περιπτώσεις όπου το έδαφος είναι πλούσιο σε μεταλλεύματα. Μπορεί να εντοπίσει και να βρει ότι κι αν ψάχνουμε μέσα στο έδαφος γιατί λειτουργεί με μάρτυρα.

 

Τιμή : 70€

 


Η εταιρία POLATIDIS GROUP διαθέτει τους καλύτερους και ικανότερους τεχνικούς ώστε να παρέχει με υπευθυνότητα συνεχή τεχνική υποστήριξη σε όλα τα θέματα ανιχνευτών μετάλλων.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή