Garrett AT-GOLD [1140680]

  • Κατασκευαστής: Garrett
  • Κωδικός Προϊόντος: AT-GOLD
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή:
  • 730,00€
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
Ποσότητα

Garrett AT GOLD


Ο Gold Detector ανιχνευτής μετάλλων και χρυσού ΑΤ GOLD της Garrett θα σας προσφέρει μεγάλες αποδώσεις και μεγάλα βάθη σε όλα τα εδάφη. Αυτός ο μοναδικός ανιχνευτής μετάλλων θα φτάσει και θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας στην αναζήτηση και στον εντοπισμό χρυσού. Η συχνότητα εντοπισμού είναι στα 18 kHz βελτιωμένη ανίχνευση ψηγμάτων χρυσού, κοσμημάτων, νομισμάτων και παλαιών κειμηλίων.


ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Υπάρχουν καταστήματα που βρίσκονται στην γειτονική χώρα, στη Βουλγαρία και εξαπατούν τους Έλληνες καταναλωτές χρησιμοποιώντας ελληνικά νούμερα επικοινωνίας χωρίς να έχουν φυσικό κατάστημα στην Ελλάδα.Σας προσφέρουν δήθεν μηχανήματα της GARRETT με μεγαλύτερα πηνία και ισχυρίζονται ότι εντοπίζουν βαθύτερα.Αυτά είναι βουλγάρικα μηχανήματα, ή κινέζικα ή τσιγγάνικα. Η εταιρία GARRETT δεν βγάζει μεγάλα πηνία και οι συγκεκριμένοι τα πουλάνε 30-80€ φθηνότερα από τα καταστήματα που διαθέτουν τα αυθεντικά προϊόντα της GARRETT.Προσέξτε τα καταστήματα που επιλέγετε για να αγοράσετε τα μηχανήματα σας διότι δεν σας παρέχουν καμία τεχνική υποστήριξη γιατί βρίσκονται απλά στη Βουλγαρία. Ελπίζω να καταλάβατε.Έχει λειτουργία με διαχωρισμό και για όλα τα μέταλλα που προσφέρει βαθύτερη ανίχνευση και καλύτερο βάθος σε μικρούς στόχους.

Γραφική Ανάλυση Στόχου, Ταυτόχρονα δείχνει την αγωγιμότητα του στόχου και τον τρόπο διαχωρισμού του ανιχνευτή.Για όλα τα είδη εδάφους,κατασκευασμένο για χρήση σε βρεγμένο, υγρό και σκονισμένο περιβάλλον. Αδιάβροχο ,μπορεί να βυθιστεί σε γλυκό νερό έως και τα 3 μέτρα

Ψηφιακή Αναγνώριση ΣτόχουΑριθμητική κλίμακα από το 0-99 καταδεικνύει την αγωγιμότητα του μεταλλικού στόχου για αυξημένη ικανότητα να διαχωρίζει έναν καλό στόχο από έναν ανεπιθύμητο.

Υψηλής ανάλυσης διαχωρισμός σιδήρου, παρέχει 40 σημεία ανάλυσης σιδήρου ρυθμισμένου με πληκτρολόγιο και με προβολή σε ψηφιακό αριθμό στην LCD οθόνη για πιο ακριβή ικανότητα διαχωρισμού ενός καλού στόχου από έναν ανεπιθύμητο .

Ρυθμιζόμενο Σημείο συντονισμού

Επιτρέπει στον χρήστη να προσαρμόσει χειροκίνητα τον ήχο συντονισμού.Αναλογική απόκριση ήχου και εναλλαγή ηχητικού σήματος που προσφέρει περισσότερες πληροφορίες για τον στόχο.

Επιτρέπει στον χρήστη να ακούει τον διαχωρισμένο σίδηρο και να αναγνωρίσει ηχητικά προβληματικά επίπεδα σιδερένια αντικείμενα όπως καπάκια και ροδέλες.

Ένα αποκλειστικό χαρακτηριστικό της Garrett που επιτρέπει στον χρήστη να αναγνωρίζει ηχητικά σιδερένια αντικείμενα ακόμα και όταν βρίσκεται στον τρόπο λειτουργίας All Metal.

Επιτρέπει στον χρήστη να προσαρμόσει χειροκίνητα την απόρριψη μεταλλεύματος του ανιχνευτή και να μειώσει τις επιβλαβείς επιδράσεις από την περιεκτικότητα του εδάφους σε μετάλλευμα.

Ένα αποκλειστικό χαρακτηριστικό της Garrett, που επιτρέπει στο χρήστη να'' απλώσει '' την ρύθμιση ισορροπίας εδάφους για να μειωθούν οι παρεμβολές από τις διαφοροποιήσεις του εδάφους σε μετάλλευμα.

Αυτόματη λειτουργία που επιτρέπει στο χειριστή να κάνει γρήγορα απόρριψη μεταλλεύματος .


Ακριβής εντοπισμός, είναι η λειτουργία που δεν απαιτεί γρήγορη κίνηση και χρησιμοποιείται έτσι ώστε να εντοπιστεί επακριβώς ο στόχος και η τοποθεσία του στο έδαφος.


Με το πάτημα ενός κουμπιού, ο ανιχνευτής σας ενεργοποιείται αυτόματα, επανέρχεται στις εργοστασιακές (η στις δικές σας)ρυθμίσεις και είστε έτοιμοι για έρευνα.Ανιχνευτής που εντοπίζει νομίσματα και θησαυρούς μέσα σε νερό με μεγάλη ακρίβεια.


Εγγύηση 36 μηνών

Οδηγίες χρήσης στα ΑΓΓΛΙΚΑ και στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ 

ΛΟΝΔΙΝΟ 100 Μακρύ - Κωνικό Εκκρεμές 
Το εκκρεμές ΛΟΝΔΙΝΟ 100 έχει την δυνατότητα να μπορεί να εντοπίσει αντικείμενα σε κατοικημένες περιοχές, σπίτια, αποθήκες και όπου υπάρχουν συσσωρευμένα πολλά μεταλλικά αντικείμενα. 

Είναι εξειδικευμένο και ειδικά σχεδιασμένο για περιπτώσεις όπου το έδαφος είναι πλούσιο σε μεταλλεύματα. Μπορεί να εντοπίσει και να βρει ότι κι αν ψάχνουμε μέσα στο έδαφος γιατί λειτουργεί με μάρτυρα.

 

Τιμή : 70€

 

Η εταιρία POLATIDIS GROUP διαθέτει τους καλύτερους και ικανότερους τεχνικούς ώστε να παρέχει με υπευθυνότητα συνεχή τεχνική υποστήριξη σε όλα τα θέματα ανιχνευτών μετάλλων. 

Για κάθε πρόσθετη πληροφορία καλέστε στο 2381023284 ή

   6971735258    6943574439   6909948847 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή