Makro Coin Finder - CF77 [10000704]

  • Κατασκευαστής: Makro Detectors
  • Κωδικός Προϊόντος: CF77
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή:
  • 850,00€
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
Ποσότητα

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ MAKRO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Υπάρχουν καταστήματα που βρίσκονται στην γειτονική χώρα, στη Βουλγαρία και εξαπατούν τους Έλληνες καταναλωτές χρησιμοποιώντας ελληνικά νούμερα επικοινωνίας χωρίς να έχουν φυσικό κατάστημα στην Ελλάδα.Σας προσφέρουν δήθεν μηχανήματα της MAKRO. Αυτά είναι βουλγάρικα μηχανήματα, ή κινέζικα ή τσιγγάνικα και τα πουλάνε 50-100€ φθηνότερα από τα καταστήματα που διαθέτουν τα αυθεντικά προϊόντα της MAKRO.Προσέξτε τα καταστήματα που επιλέγετε για να αγοράσετε τα μηχανήματα σας διότι δεν σας παρέχουν καμία τεχνική υποστήριξη γιατί βρίσκονται απλά στη Βουλγαρία. Ελπίζω να καταλάβατε.
ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

   Ο CF77 ανιχνευτής μετάλλων, σας επιτρέπει να εντοπίσετε εύκολα ένα στόχο όπως, νομίσματα, κοσμήματα, κειμήλια και άλλα μικροσκοπικά αντικείμενα σε περιοχές που άλλοι ανιχνευτές δεν μπορούν, εξασφαλίζοντας βαθιά αναζήτηση στις πιο δύσκολες συνθήκες εδάφους.


ΔΩΡΑ POLATIDIS GROUP

Φακός
Γάντια
Φτυαράκι

ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΣΤΟΧΩΝ

   Ο ανιχνευτής μετάλλων CF77 σας επιτρέπει να επιτύχετε στόχους σε μεγαλύτερο βάθος από ότι άλλοι ανιχνευτές σε αυτή την κατηγορία. Απολαύστε την ομαλή προσαρμογή στον χώρο αναζήτησης και τη σταθερή απόδοση. Aκόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες του εδάφους, θα ανακαλύψετε γρήγορα ότι ο ανιχνευτής μετάλλων CF77 εντοπίζει αντικείμενα σε σημεία που άλλοι κυνηγοί θησαυρών έχουν περάσει με άλλους ανιχνευτές.

ΠΗΝΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΕΙΜΗΛΙΩΝ

   Διαθέτει τρια διαφορετικά πηνία τεχνολογίας DD, που είναι  ανθεκτικά στο νερό. Απλά επιλέξτε το σωστό πηνίο για κάθε περιβάλλον για να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή απόδοση. Ο σχεδιασμός DD αυτών των πηνίων αναζήτηση σας επιτρέπει να ψάξετε σε βάθος ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες εδάφους. Επιλέξτε ένα από τα πηνία με διαστάσεις 23 cm (9''), 28 cm (11'') ή 45 cm (18''). Το μικρότερο πηνίο αναζήτησης παρέχει εύκολη πρόσβαση σε στενούς χώρους, εξασφαλίζοντας παράλληλα πολύ καλό διαχωρισμό στόχων. Το μέσο πηνίο παρέχει μια καλή ισορροπία βάθους και διαχωρισμού στόχων. Το μεγαλύτερη πηνίο αναζήτησης παρέχει τις πιο βαθιές αναζητήσεις σε ανοιχτούς χώρους. Με τρεις επιλογές για να διαλέξετε, μπορείτε πάντα να επιλέξετε το καλύτερο πηνίο αναζήτησης για το περιβάλλον σας, για να πετύχετε τις καλύτερες επιδόσεις. Ο ανιχνευτής μετάλλων CF77 προσφέρεται για πετρώδες έδαφος, πολύ μεταλλικοποιημένους χώρους αναζήτησης, για χωράφια, παραλίες και περιοχές γεμάτες με άχρηστα μεταλλικά αντικείμενα (σκουπίδια).ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΗΧΟΥΣ

   Ο ανιχνευτής μετάλλων μπορεί να φτάσει σε απίστευτο βάθος, ενώ εξακολουθεί να παρέχει πλήρη ταυτοποίηση και σαφή διάκριση μεταξύ των μετάλλων. Ο μοναδικός σχεδιασμός μπορεί να σας αποτρέψει από άσκοπο σκάψιμο, βοηθώντας σας να κάνετε διακρίσεις μεταξύ των μη σιδηρούχων μετάλλων, του χρυσού και των μη σιδηρούχων μετάλλων με τρεις διαφορετικούς ηχητικούς τόνους.
             

ΗΧΗΤΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΜΗ ΣΙΔΗΡΟΥΧΩΝ

   Ο CF77 ανιχνευτής μετάλλων μπορεί να εξαλείψει τις παρεμβολές που προκαλούνται από το έδαφος σε μεγάλο βαθμό. Διαθέτει μία λειτουργία με επιλογή(on/off) που σας επιτρέπει να ανιχνεύετε μόνο τα μη σιδηρούχα μέταλλα.

ΕΥΚΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

   Είναι ένας φιλικός προς το χρήστη ανιχνευτής μετάλλων και έχει σχεδιαστεί για εύκολη χρήση. Με εργονομικό σχεδιασμό, μικρό βάρος και εύκολο μενού ρυθμίσεων, σας επιτρέπουν να κάνετε αναζήτηση όλη την ημέρα χωρίς κούραση. Όλοι οι χειριστές, ερασιτέχνες και επαγγελματίες χρήστες θα εκτιμήσουν την έξυπνη σχεδίαση και την απλή λειτουργία.

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

   Ο ανιχνευτής μετάλλων CF77 σας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε αναζήτηση όλη την ημέρα, χωρίς να ανησυχείτε για την τροφοδοσία του ανιχνευτή! Τροφοδοτείται από μόλις 8 αλκαλικές μπαταρίες ΑΑ, και μπορεί εύκολα να λειτουργίσει συνεχόμενα για 30 ώρες.ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

   Διαθέτει τρείς τρόπους λειτουργίας. Γενικό πρόγραμμα, είναι ένας τρόπος αποφυγής των διακρίσεων που παρέχει μέγιστο βάθος. Τα προγράμματα 1 και 2 εξασφαλίζουν τη διάκρισης που παρέχει ομαλή και σταθερή λειτουργία, ενώ φιλτράρει τα ανεπιθύμητα σήματα και στόχους. Αυτές οι λειτουργίες παρέχουν εξαιρετικές επιδόσεις σε υψηλά ανοργανοποιημένα εδάφοι.
 


Εγγύηση 24 μηνών

Οδηγίες χρήσης στα ΑΓΓΛΙΚΑ και στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ 

Η εταιρία POLATIDIS GROUP διαθέτει τους καλύτερους και ικανότερους τεχνικούς ώστε να παρέχει με υπευθυνότητα συνεχή τεχνική υποστήριξη σε όλα τα θέματα ανιχνευτών μετάλλων.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή