Sale EPX 9900

EPX 9900

  • Κατασκευαστής: Shenzhen Pinpoint Technology
  • Κωδικός Προϊόντος: EPX 9900
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή:
  • 2.300,00€ 2.500,00€
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
Ποσότητα


                   

«Συγκρίναμε όλους τους ανιχνευτές αποστάσεως με γείωση τηςπαγκόσμιας αγοράς και σας παρουσιάζουμε τον EPX 9900! Θα κάνει πολλούς κυνηγούςθησαυρών να χάσουν τον ύπνο τους»

Το μικρό μέγεθος του μηχανήματος, το μικρό βάρος και ταηλεκτρονικά αιχμής που διαθέτει καθιστούν το EPX 9900 τον πιο εύχρηστο καιεπιτυχημένο ανιχνευτή αποστάσεων.

                                                              

 Με τις ράβδους κάνουμε τον εντοπισμό του στόχου απόαπόσταση. O ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΜΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ αποτελείται από: την γεννήτριαμοριακών συχνοτήτων με ενσωματωμένο τον μεταφορέα, τις δυο ράβδους σε σχήμα Lκαι την μονάδα ενέργειας με τα καλώδια, τον πομπό και τα ακουστικά γιαπραγματικό ηχητικό εντοπισμό.


                                                                     


Περιγραφή προϊόντος

Ο ανιχνευτής μετάλλων μεγάλης εμβέλειας EPX9900 είναι ένανέο μοντέλο. Μπορεί να προσαρμόσει την ευαισθησία του και επίσης είναι έναεξελιγμένο σύστημα ανίχνευσης που χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία FORWARDGAUSS που τον καθιστά τόσο ηχητικό όσο και οπτικό ανιχνευτή. Αυτός ο ανιχνευτήςχρυσού χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1984 και η τεχνολογία FORWARD GAUSSπου χρησιμοποιεί έχει αποδειχθεί ότι είναι μακράν η πιο επιτυχημένη. 

Αυτό το σύστημα αναπτύχθηκε αρχικά για τους επαγγελματίεςαρχαιολόγους και τους κυνηγούς θησαυρών και έχει χρησιμοποιηθεί σε πολλέςπεριπτώσεις. Με την  ταχύτερη ανάπτυξη,τη μείωση του κόστους των υλικών και τις πιο σύνθετες μονάδες επεξεργασίας,είμαστε πλέον σε θέση να προσφέρουμε αυτή την πρωτοποριακή τεχνολογία στο ευρύκοινό σε πολύ πιο προσιτές τιμές. Μέρος της επιτυχίας αυτού του συστήματοςανίχνευσης είναι ότι δεν μοιάζει με ένα τυπικό «ανιχνευτή μετάλλων». Αντ'αυτού, έχει την εμφάνιση ενός κομψού ανιχνευτή, καλοκατασκευασμένο κομμάτιεπιστημονικού εξοπλισμού που θα περίμενε κανείς να βρει σε έναν επαγγελματικόχώρο.

Ο ανιχνευτής μετάλλωνEPX9900 είναι προσαρμοσμένος και ενσωματωμένος σε μία ανθεκτική, σκληρή βαλίτσαμε δύο κλειδαριές. Ο πομπός σημάτων είναι τοποθετημένος στην θήκη καιπεριλαμβάνει «Επτά στάνταρ» φυσικά στοιχεία με διακόπτη επιλογής. Το σύστημαπεριλαμβάνει μια εγκατεστημένη, επαναφορτιζόμενη μπαταρία με φορτιστή, κεραίαεκπομπής, ράβδους και δέκτη με κλιπ ζώνης, ακουστικά και εγχειρίδιο χρήσης όλαμέσα στην ειδικά εξοπλισμένη βαλίτσα.


Εντοπίστε χρυσό από μακριά. Για εσάς που δεν θέλετε ναψάχνετε μια ζωή να βρείτε το χαμένο θησαυρό, εντοπίστε τον από απόσταση με τονEPX 9900. Βασικά Χαρακτηριστικά:

- Eντοπίζει χρυσό, ασήμι, χαλκό, ορείχαλκο, πλατίνα απόαπόσταση 1 χιλιομέτρου και πλέον.

-Χωρίς φασαρία, χωρίς πολλά λάθη.

-Υπεύθυνα για την ανεύρεση του μεγαλύτερου ποσοστού θησαυρώνστην Γερμανία.

-Απλούστατος χειρισμός - Εύκολη, σύντομη εξοικείωση 


Χαρακτηριστικά

EPX 9900  ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ

1. Ανιχνευτή μετάλλων υπεδάφους
2. Μεγάλης εμβέλειας
3. H νεώτερα έκδοση
4. Βάρος 8 Kg
5. Μέγεθος  42*28*18cm
6. Ανίχνευση Βάθος: 50m       
7. Εύρος ανίχνευσης:1000m 
8. Επαναφορτιζόμενη μπαταρία : Συνεχής εργασία 48 ώρες
9. Ισχύς:850mA  
10. Συχνότητα: 433Mhz+/-150Khz 
11. Εσωτερική αποθήκευση:EEPROM 16k*8Bit 
12. Τάση: 9~12VDC 
13. Εύρος θερμοκρασίας: -40~85 
14. Υγρασία λειτουργίας:0~95% (non-condensing) 
15. Συχνότητα Υπερήχων:400-3000Mhz+/-150Khz   

Προδιαγραφέςτου προϊόντος

 

Fine-tune SELECT

Frequency Range (Εύρος Συχνότητας)

 

P.G

395-943

1. Αφού επιλέξετε τον επιθυμητό στόχο ανίχνευσης, ρυθμίστε τη συχνότητα με την ελάχιστη τιμή συχνότητας η οποία αντικατοπτρίζεται από το γεωγραφικό περιβάλλον.

2. Επειδή η διαφορετική αντίδραση της γεωλογίας και ανόργανων ουσιών, όπως: χρυσός, ασήμι, χαλκό, πυρίτιο, σίδηρος, μόλυβδος, ψευδάργυρος, και τα υπόγεια ύδατα,  Παρακαλώ  αρχίστε να ανιχνεύεται με την ελάχιστη συχνότητα. Εάν έχετε ένταση παρεμβολών μεταλλοφορίας, παρακαλώ επιλέξτε το αντίστοιχο ενδιάμεσο μέσο για την ανίχνευση. Επιλέξτε τη κατάλληλη συχνότητα ανίχνευσης.

TIN (ΚΑΣΣΙΤΕΡΟΣ)

433-1038

COPPER (ΧΑΛΚΟΣ)

472-1132

ALUMINUM (ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ)

512-1227

GOLD (ΧΡΥΣΟΣ)

618-1480

JEWEL (ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ)

725-1740

SILVER (ΑΣΗΜΙ)

831-1999

 


                                              

 

Εγγύηση 12 μηνών
Οδηγίες χρήσης στα ΑΓΓΛΙΚΑ και στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Η εταιρία POLATIDIS GROUP διαθέτει τους καλύτερους και ικανότερους τεχνικούς ώστε να παρέχει με υπευθυνότητα συνεχή τεχνική υποστήριξη σε όλα τα θέματα ανιχνευτών μετάλλων.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή