Sale VR2000

VR2000

  • Κατασκευαστής: Shenzhen Pinpoint Technology
  • Κωδικός Προϊόντος: VR2000
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή:
  • 2.100,00€ 2.250,00€
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
Ποσότητα


Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΠΡΙΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ !!!

Αυτό το μοντέλο είναι η νέα αναβαθμισμένη έκδοση VR Metal Detector System: προηγμένο σύστημα ανίχνευσης μετάλλων που χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία FORWARD GAUSS για ηχητική και οπτική ανίχνευση.

Το σύστημα αυτό αναπτύχθηκε αρχικά για επαγγελματίες αρχαιολόγους και για τους κυνηγούς θησαυρών και έχει χρησιμοποιηθεί τόσο για την ξηρά όσο και για κάτω από το νερό. Με την ανάπτυξη των ταχύτερων και πιο σύνθετων μονάδων μεταποίησης και τη μείωση του κόστους των υλικών, άρχισε να προσφέρεται η ίδια πρωτοποριακή τεχνολογία στο ευρύ κοινό και σε πολύ πιο προσιτές τιμές. Μέρος της επιτυχίας αυτού του συστήματος ανιχνευτή μετάλλων είναι ότι δεν μοιάζει με έναν τυπικό ανιχνευτή μετάλλων. Αντιθέτως έχει την εμφάνιση ενός καλά κατασκευασμένου επιστημονικού εξοπλισμού που θα περίμενε κανείς να βρει σε έναν αρχαιολογικό χώρο. Το VR Long Range King είναι προσαρμοσμένο, ενσωματωμένο και καλά επενδυμένο μέσα σε ένα σκληρό κιβώτιο-θήκη με δύο κλειδαριές. Ο πομπός που στέλνει τα σήματα είναι τοποθετημένος μέσα σε αυτό και περιλαμβάνει τα επτά στάνταρ στοιχεία με διακόπτη επιλογής. Το σύστημα περιλαμβάνει μια εγκατεστημένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία με φορτιστή, κεραία εκπομπής, υποδοχέα ράβδων και δέκτη με κλιπ ζώνης, ακουστικά και οδηγίες χρήσης όλα τοποθετημένα στον ειδικό εξοπλισμό μέσα στο προσαρμοσμένο κιβώτιο.

Παραδοσιακοί ανιχνευτές μετάλλων βασίζονται στην κίνηση του χεριού και η λειτουργία τους είναι περιορισμένη. Λόγω της διαφορετικής αρχής, οι παραδοσιακοί ανιχνευτές μετάλλων είναι πολύ περιορισμένοι σε μεγάλα βάθη. Η σειρά των VR ανέπτυξε μεγάλο βάθος σε ένα σύστημα ανίχνευσης μετάλλων απο απόσταση και πρόκειται ουσιαστικά για έναν δείκτη κατεύθυνσης πολύτιμων μετάλλων. Για εξαιρετικά μεγάλα βάθη σε όλες τις περιοχές ο VR2000 μας δίνει ταχεία σάρωση ανίχνευσης. Τα σήματα του μπορούν να διαπεράσουν τα βουνά και να ανιχνεύσουν το χρυσό / ασημί / χαλκού τρία μέταλλα.
Το όργανο ελέγχει από μικροεπεξεργαστή, την κεντρική μονάδα, συμπεριλαμβανομένων των μη φυσιολογικών διορθώσεων, προγραμματισμός πολλαπλών στροφή πριν το διαχωρισμό των δραστηριοτήτων μεταφοράς και μεταγωγής. Μαζί στο μεγάλο πεδίο της αποστολή και λήψη σημάτων αντικειμένων, το μεγαλύτερο εύρος μέτρησης μέχρι 500 μέτρα.
Απλός εξοπλισμός, αλλά δεν θα μπορούσε να μάθει με μια μέρα εκπαίδευση.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ομάδα της έρευνας ακολουθεί μια αυστηρή διαδικασία της επιστημονικής ανακάλυψης του οργάνου, το γνωστό ότι είναι πολύ απαραίτητο.

Το VR Long Range King είναι προσαρμοσμένο χτισμένο σε ένα ανθεκτικό, σκληρό κουτί/ βαλίτσα με δύο κλειδαριές. Ο πομπός είναι τοποθετημένος και περιλαμβάνει την κανονική Έξι στοιχεία με διακόπτη επιλογής. Το σύστημα περιλαμβάνει μια εγκατεστημένη, επαναφορτιζόμενη μπαταρία με φορτιστή, κεραία εκπομπής, ράβδοι παραλαβής και δέκτη με ζώνης με  κλιπ, ακουστικά και εγχειρίδιο χρήσης όλα στην ειδικά εξοπλισμένη βαλίτσα.


Χαρακτηριστικά και Λειτουργίες

1. Πρόσθετη λειτουργία των ενδεικτικών λυχνιών. Αυτές οι ενδεικτικές λυχνίες δείχνουν 20 διαφορετικές αποστάσεις μεταξύ του χρήστη με ένα δέκτη και τον πομπό.
2. Οι περισσότεροι κοινές συχνότητες είναι βράχου χρυσό, άμμο Χρυσό, Αργυρό, Χάλκινο, ορείχαλκο, καθώς και πολύτιμων λίθων.
3. Ανίχνευση Εύρος: 100-1000m
4. Ανίχνευση Βάθος: 5-25m
5. Μετά την παρακολούθηση στόχου, θα έχετε κάποια ιδέα για τον εντοπισμό και το ακριβή Σημείο (Pinpoint).
6. Στην όψη  του πομπού έχει έξι λυχνίες LED (ενδεικτικές λυχνίες κανάλι) πέρα από την κορυφή  η κάθε μια αντιστοιχεί για ένα συγκεκριμένο στοιχείο.

Εξαρτήματα

1. Ένα γκρι βαλίτσα με τελειώματα αλουμινίου, χειρολαβή και δύο κλειδαριές
2. Θύρα εξωτερικής μπαταρίας.
3. Η ζώνη Δέκτης
4. Ακουστικά
5. Οι ράβδοι λήψης
6. Φορτιστής μπαταρίας, AC / DC, AC 115V εισόδου, εξόδου DC 9V
7. Κεραία
8. δείκτης Σημαίες
9 .Εγχειριδίου Χρήστη


Αυτός ο ανιχνευτής μετάλλων χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1984 και η τεχνολογία FORWARD GAUSS που χρησιμοποιεί έχει αποδειχθεί ότι είναι (από τώρα) το πιο επιτυχημένο.
Πόσο δύσκολο να επιτευχθεί στην περιοχή μέσω της χρήσης του αντικειμένου που μετράται με το τρίγωνο κανόνα  αντικείμενο προς τη θέση, να κατευθύνει την προσοχή σε μία θέση και την κατεύθυνση.
Από τη θέση του αριστερού ή μετατοπίζεται προς τα δεξιά, συνεχώς τον έλεγχο της θέσης του αντικειμένου, μέχρι την έναρξη του σήματος που παράγεται από την πρώτη γραμμή και γωνία 45 μοιρών όπως ακριβώς και η γραμμή σήματος. Η απόσταση μεταξύ της πρώτης θέσης και της θέσης είναι ακριβώς η απόσταση μεταξύ του αντικειμένου και ενός τόπου.

Εγγύηση 12 μηνών
Οδηγίες χρήσης στα ΑΓΓΛΙΚΑ και στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Η εταιρία POLATIDIS GROUP διαθέτει τους καλύτερους και ικανότερους τεχνικούς ώστε να παρέχει με υπευθυνότητα συνεχή τεχνική υποστήριξη σε όλα τα θέματα ανιχνευτών μετάλλων.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή