ΛΟΝΔΙΝΟ 300: Ορειχαλκινο Ραβδοσκοπικο Εκκρεμες

  • Κατασκευαστής: LONDON
  • Κωδικός Προϊόντος: LONDON 300
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή:
  • 55,00€
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
Ποσότητα

ΕΚΚΡΕΜΕΣ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ ΕΥΡΕΣΗΣ ΧΡΥΣΟΥ
Το εκκρεμές ΛΟΝΔΙΝΟ 300 είναι κατασκευασμένο να δουλεύει σε όλες τις θερμοκρασίες. Σε  περιπτώσεις μεγάλης θερμοκρασίας που δημιουργεί ο ήλιος καθιστά εντονότερες τις μαγνητικές εκπομπές των αντικειμένων και τις κάνει να εκτίνονται σε ακτίνα μεγαλύτερη από το μέγεθος του αντικειμένου γι’ αυτό το λόγο πολλά εκκρεμές δεν μπορούν να διακρίνουν το στόχο και κάνουν λανθασμένες ενδείξεις.

Αυτό σημαίνει ότι εντοπίζουν αντικείμενα στην επιφάνεια της γης αλλά δεν ψάχνουν πραγματικά μέσα στο έδαφος.Το ΛΟΝΔΙΝΟ 300 κατασκευάστηκε μετά από πολλές ώρες λειτουργίας και δοκιμών ώστε να μπορεί να βρει με μεγάλη ευκρίνεια και ακρίβεια τον πραγματικό στόχο.

 

 

Πολύτιμες συμβουλές χρήσης για το εκκρεμές Λονδίνο 300.

Από την στιγμή που θα αποκτήσετε το εκκρεμές Λονδίνο 300 θα πρέπει να ακολουθήσετε ορισμένα βασικά βήματα για να γίνει ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια σας.
Αφήστε κάποιον χρόνο για να προσαρμοστεί το όργανο στο έδαφος.
Χαλαρώστε και αφήστε το όργανο να κάνει την εργασία, μην σφίγγεστε αντιθέτως αφήστε το να δουλέψει μόνο του.
Θα παρατηρήσετε ότι το όργανο θα αρχίσει να κινείται εμπρός πίσω προς την κατεύθυνση του στόχου. Θα τραβήξει περισσότερο προς το αντικείμενο παρά προς την αντίθετη κατεύθυνση, η κίνηση δεν θα είναι μεγάλης κλίμακας μόνο ένα ποσοστό της ίντσας σε κάποιες περιπτώσεις αλλά αυτό το ποσοστό μπορεί να είναι αρκετό ώστε να δείχνει ένα μεγάλο θησαυρό. Πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή ώστε να επεξεργαστείτε όλες τις αντιδράσεις του οργάνου με το καλύτερο δυνατόν τρόπο.
Όταν έχετε επιβεβαιώσει την κατεύθυνση προχωρήστε προς αυτή και προσπαθήστε ξανά για να πάρετε την σωστή κατεύθυνση.
Οι έλξεις του εκκρεμές Λονδίνο 300 είναι μοναδικές με μεγάλη ακρίβεια.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την μέθοδο του τριγωνισμοί.
Όταν είστε πάνω από τον στόχο το εκκρεμές Λονδίνο 300 θα λειτουργεί σε κυκλική κίνηση.
Όταν ψάχνετε κάτι μικρό σε ένα τεράστιο χώρο σταθείτε στο κέντρο του χώρου, το εκκρεμές Λονδίνο 300 έχει την δυνατότητα να σας καθοδηγήσει με μεγάλη ακρίβεια στον στόχο που μπορεί να είναι θαμμένος ή κρυμμένος στο έδαφος.
Αφού έχετε μάθει τι σημαίνουν οι κινήσεις που κάνει το εκκρεμές Λονδίνο 300 είστε σε θέση να πραγματοποιήσετε την έρευνα σας και να εντοπίσετε ότι έχετε βάλει στο μυαλό σας.

Υψηλή Ποιότητα
Κατασκευής.

Το συγκεκριμένο εκκρεμές χρησιμοποιήθηκε από πολλούς εσωτεριστές ερευνητές για πνευματικές αναζητήσεις μέσω των ερωτήσεων και απαντήσεων. Εμπνευσμένο από το ανεξήγητο και παραφυσικό, όπου χρησιμοποιήθηκε για μια συγκεκριμένη περίπτωση πνευματικής διαγνώσεις ασθενής με εκπληκτικά αποτελέσματα στην τεχνική των ερωτήσεων και απαντήσεων.

Το Εκκρεμές Λονδίνο 300 εντοπίζει επιφανειακούς και θαμμένους στόχους σε μεγαλύτερη απόστασης από 1000 μέτρα σε οποιαδήποτε ατμοσφαιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή έρευνας.

Το εκκρεμές ραβδοσκοπίας είναι επίχρυσο με ανθεκτική επίστρωση 24Κ χρυσού στην επιφάνεια του, τόσο στο ίδιο το εκκρεμές, όσο και στην αλυσίδα - κρίκο. Έτσι δημιουργεί δυνατή έλξη προς στόχους χρυσού και τέλεια διάκριση όταν υπάρχουν και άλλα είδη μετάλλων στο χώρο της έρευνας.


Οδηγίες χρήσης στα ΑΓΓΛΙΚΑ και στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ 

Η εταιρία POLATIDIS GROUP διαθέτει τους καλύτερους και ικανότερους τεχνικούς ώστε να παρέχει με υπευθυνότητα συνεχή τεχνική υποστήριξη σε όλα τα θέματα ανιχνευτών μετάλλων. 

Για κάθε πρόσθετη πληροφορία καλέστε στο 2381023284 ή

   6971735258    6943574439   6909948847


Γράψτε μια αξιολόγηση

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή