MAKRO RACER 2 PRO PACKAGE [11000512]

  • Κατασκευαστής: Makro Detectors
  • Κωδικός Προϊόντος: RACER 2 PRO PACKEGE
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή:
  • 900,00€
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
Ποσότητα

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ MAKRO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Υπάρχουν καταστήματα που βρίσκονται στην γειτονική χώρα, στη Βουλγαρία και εξαπατούν τους Έλληνες καταναλωτές χρησιμοποιώντας ελληνικά νούμερα επικοινωνίας χωρίς να έχουν φυσικό κατάστημα στην Ελλάδα.Σας προσφέρουν δήθεν μηχανήματα της MAKRO. Αυτά είναι βουλγάρικα μηχανήματα, ή κινέζικα ή τσιγγάνικα και τα πουλάνε 50-100€ φθηνότερα από τα καταστήματα που διαθέτουν τα αυθεντικά προϊόντα της MAKRO.Προσέξτε τα καταστήματα που επιλέγετε για να αγοράσετε τα μηχανήματα σας διότι δεν σας παρέχουν καμία τεχνική υποστήριξη γιατί βρίσκονται απλά στη Βουλγαρία. Ελπίζω να καταλάβατε.Το νέο μοντέλο Racer 2 Detector της Macro βασισμένο στην τεχνολογία Racer ενισχυμένο με όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται οι χρήστες για την εύρεση νομισμάτων , κειμηλίων και κοσμημάτων.


Ο ανιχνευτής μετάλλων Racer 2 θα σας συναρπάσει με την εξαιρετική απόδοση του και τα νέα  χαρακτηριστικά του, για να εντοπίζει περισσότερους θησαυρούς παρα σκουπίδια. Μερικά από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι   Notch Filter, Ήχος Σιδήρου, Tone Break , ISAT (Έξυπνη Αυτο- ρύθμιση Κατωφλίου ) , προηγμένη ικανότητα διάκρισης , καθώς και η νέα DEEP λειτουργία του, τέλος  διαθέτει  και αδιάβροχο πηνίο αναζήτησης.


Η εταιρία Polatidis Group ως αποκλειστική αντιπρόσωπος της εταιρίας Makro σας παρουσιάζει το νέο ανιχνευτή μετάλλων και χρυσού Racer 2 που θα κάνει πολλούς χρυσοθήρες να χάσουν τον ύπνο τους.
Ο νέος ανιχνευτής χρυσού Racer 2 έχει την τεχνολογία και την τεχνογνωσία να κάνει τέλειο διαχωρισμό μετάλλων μέσα στο έδαφος.
Διαθέτει ψηφιακή φωτιζόμενη οθόνη ενδείξεων.
Απορρίπτει με μεγάλη ευκολία τα «άχρηστα» μεταλλικά αντικείμενα που βρίσκονται διάσπαρτα στο έδαφος , όπως καρφιά, σύρματα ,σίδερα , πρόκες, βίδες, καπάκια αναψυκτικών κ.α.
Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορεί να προσδιορίσει το βάθος του αντικειμένου που βρίσκονται θαμμένα στο έδαφος πριν αρχίσετε το σκάψιμο.
Το μηχάνημα είναι κατασκευασμένο ώστε να μπορεί να βρει από μια χρυσή λίρα ως ένα κιβώτιο χρυσά νομίσματα ακόμα και ένα βαρέλι. Το Racer 2 έχει την δυνατότητα να εντοπίσει ένα αντικείμενο από 0 έως 2 μέτρα.
Το μηχάνημα διαθέτει ειδικά φίλτρα ώστε να απορρίπτει με μεγάλη ευκολία τα πετρώματα. Τα παλιότερα μηχανήματα ανίχνευσης μετάλλων που χρησιμοποιούσαν οι χρυσοθήρες τους ταλαιπωρούσαν για το λόγο ότι χτυπούσαν στα διάφορα πετρώματα.Easy to use single menu design
Τώρα το νέο Racer 2 με πέντε μοναδικά προγράμματα έρευνας που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας ώστε να ψάξει και να διαλέξει ποια αντικείμενα θέλει να βρει στο έδαφος με μεγάλη ευκολία. Για παράδειγμα , μπορεί να κάνει το μηχάνημα να βρει μόνο χρυσό και ασήμι σε αντίθεση με παλιότερης τεχνολογίας μηχανήματα που μπορούσαν μόνο να βρουν σιδηρούχα και μη σιδηρούχα μέταλλα.
Ακόμα δύο νέες καινοτομίες που διαθέτει το Racer 2 και το κάνει ξεχωριστό είναι: 
• Η αθόρυβη λειτουργία , μπορεί δηλαδή να λειτουργεί με δόνηση έτσι ώστε μόνο ο χειριστής να μπορεί να καταλάβει τις ενδείξεις του ανιχνευτή και κάνεις άλλος γύρο του να μην καταλαβαίνει τι συμβαίνει
• Με μεγάλη ακρίβεια μπορεί να προσδιορίσει το βάθος του αντικείμενου και το απεικονίζει στην ψηφιακή του οθόνη.

Υψηλή απόδοση και απαράμιλλο βάθοςΠροχωρημένες ικανότητες διάκρισης 
Επαγγελματική σχεδίαση ανωτέρας ποιότηταςΙδανικό για αμφισβητούμενα εδάφη
Προαιρετικά  2.4 GHz 
Ασύρματα ακουστικά
Δόνηση
Φακός LED 
και φωτιζόμενη οθόνη
Pinpoint και
ένδειξη βάθους


Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε ο Πολατίδης και οι συνεργάτες τους θα σας παρουσιάσουν κάποιες από τις δυνατότητες του Racer 2. Θα δείτε πως με μεγάλη ευκολία απορρίπτει καρφιά , σύρματα , σίδερα . Και πως πατώντας ένα κουμπί μπορεί να βρει μόνο τα πολύτιμα μέταλλα χρυσό και ασήμι.
Ο Πολατίδης πιστεύει ότι τρία πράγματα πρέπει να λειτουργήσουν αρμονικά για να βρίσκουμε όλα τα χαμένα αντικείμενα που είναι θαμμένα στο έδαφος. Πρώτα να υπάρχει ένα κουτάκι με χρυσές λίρες , δεύτερο ένα καλό μηχάνημα ανίχνευσης μετάλλων και τρίτων ένας καλός χειριστής. Όταν αυτά τα τρία συγχρονιστούν και δουλέψουν αρμονικά δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει τίποτα κρυμμένο στην γη.

ΔΩΡΑ-ΣΚΑΠΤΙΚΟ TEXAS GOLD & ΕΚΚΡΕΜΕΣ ΛΟΝΔΙΝΟ 1

  


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (PRO) 

1 - RC29V DD Πηνίο Αναζήτησης 28.5 cm x 18 cm (11"x7") & Search Coil Cover
2 - RC13E DD Πηνίο Αναζήτησης 13 cm (5") & Search Coil Cover 
3 - Σάκος Μεταφοράς
4 - Ακουστικά
5 - Καλύμματα Βροχής
6 - Φορτιστής & Φορτιστής Αυτοκινήτου - 4 x AA Rechargeable Batteries
7 - Έξτρα Κάτω Κοντάρι 
8 - Εγχειρίδιο Χρήσης στα Ελληνικά & Αγγλικά και Πιστοποιητικό Εγγύησης

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΗΝΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ 

 

RC40 DD Coil 40 x 33.5 cm (15.5''x13'') (Προαιρετικό)Αυτό το αδιάβροχο πηνίο αναζήτησης παρέχει περισσότερο βάθος και προσφέρει μεγαλύτερη κάλυψη που σας επιτρέπει να βρείτε τους στόχους γρηγορότερα.


Διαβάστε τις επιτυχίες του Makro Racer 2  


Εγγύηση 24 μηνών

Οδηγίες χρήσης στα ΑΓΓΛΙΚΑ και στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ 

Η εταιρία POLATIDIS GROUP διαθέτει τους καλύτερους και ικανότερους τεχνικούς ώστε να παρέχει με υπευθυνότητα συνεχή τεχνική υποστήριξη σε όλα τα θέματα ανιχνευτών μετάλλων. 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή