ΛΟΝΔΙΝΟ 10

  • Κωδικός Προϊόντος: ΛΟΝΔΙΝΟ 10
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή:
  • 39,00€
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
Ποσότητα

ΕΚΚΡΕΜΕΣ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ ΕΥΡΕΣΗΣ ΠΟΛΥΤΙΜΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ 

Το εκκρεμές ΛΟΝΔΙΝΟ 10 έχει κατασκευαστεί με την τέχνη της  αρχαία αιγυπτιακή φιλοσοφία με ειδικό βάρος που το κάνει μοναδικό στο είδος του. Είναι κατάλληλο τόσο για τον εντοπισμό χρυσού όσο και στο να  εντοπίζει  εκπομπές και από πολύτιμους λίθους , ρουμπίνια , διαμάντια, σμαράγδια, κεχριμπάρια,  κλπ . η υψηλή ευαισθησία του μπορεί να εντοπίσει και διάφορες κοιλότητες στο έδαφος , τεχνίτες η φυσικές, σπήλαια , πηγάδια , τούνελ , σήραγγες ,κλπ .
Το εκκρεμές ΛΟΝΔΙΝΟ 10 σε κάθε στόχο που εντοπίζει αντιδρά με συγκεκριμένες κινήσεις  ,φανερώνοντας στον χειριστή την ταυτότητα του αντικειμένου ,και  με παράλληλες ενδείξεις για την κατεύθυνση του στόχου,  οδηγώντας τον χειριστή στο ακριβές σημείο του αντικειμένου.
Ο σχεδιασμός  και η σύνθεση των μετάλλων  με παράλληλη την  φόρτωση ενεργειών που έχει κατασκευαστεί  το συγκεκριμένο ραβδοσκοπικό όργανο ,   μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην πρόβλεψη διαφόρων καταστάσεων που μπορούν να μας απασχολούν , προσωπικά , αισθηματικά , επαγγελματικά , κλπ
.

 Μπορείτε να ανακαλήψετε τις μοναδικές του δυνατότητες και δεν θα πιστεύετε στα αποτελέσματα!
 


Πολύτιμες συμβουλές χρήσης για το εκκρεμές Λονδίνο 10.

Από την στιγμή που θα αποκτήσετε το εκκρεμές Λονδίνο 10 θα πρέπει να ακολουθήσετε ορισμένα βασικά βήματα για να γίνει ένα πολύτιμ ο εργαλείο στα χέρια σας.
Αφήστε κάποιον χρό
 νο για να προσαρμοστεί το όργανο στο έδαφος.
Χαλαρώστε και α
  φήστε το όργανο να κάνει την εργασία, μην σφίγγεστε αντιθέτως αφήστε το να δουλέψει μόνο του.
Θα παρατηρήσετε ότι το όργανο θα αρχίσει να κινείται εμπρός πίσω προς την κατεύθυνση του στόχου. Θα τραβήξει περισσότερο προς το αντικείμενο παρά προς την αντίθετη κατεύθυνση, η κίνηση δεν θα είναι μεγάλης κλίμακας μόνο ένα 
ποσοστό της ίντσας σε κάποιες περιπτώσεις αλλά αυτό το ποσοστό μπορεί να είναι αρκετό ώστε να δείχνει ένα μεγάλο θησαυρό. Πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή ώστε να επεξεργαστείτε όλες τις αντιδράσεις του οργάνου με το καλύτερο δυνατόν τρόπο. 
Όταν έχετε επιβεβαιώσει την κατεύθυνση προχωρήστε προς αυτή και προσπαθήστε ξανά για να πάρετε την σωστή κατεύθυνση.
Οι έλξεις του εκκρεμές Λονδίνο 10 είναι μοναδικές με μεγάλη ακρίβεια. 
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την μέθοδο του τριγωνισμοί.
Όταν είστε πάνω από τον στόχο το εκκρεμές Λονδίνο 100 θα λειτουργεί σε κυκλική κίνηση. 
Όταν ψάχνετε κάτι μικρό σε ένα τεράστιο χώρο σταθείτε στο κέντρο του χώρου, το εκκρεμές Λονδίνο 10 έχει την δυνατότητα να σας καθοδηγήσει με μεγάλη ακρίβεια στον στόχο που μπορεί να είναι θαμμένος ή κρυμμένος στο έδαφος.
Αφού έχετε μάθει τι σημαίνουν οι κινήσεις που κάνει το εκκρεμές Λονδίνο 10 είστε σε θέση να πραγματοποιήσετε την έρευνα σας και να εντοπίσετε ότι έχετε βάλει στο μυαλό σας.


Το συγκεκριμένο εκκρεμές χρησιμοποιήθηκε από πολλούς εσωτεριστές ερευνητές για πνευματικές αναζητήσεις μέσω των ερωτήσεων και απαντήσεων. Εμπνευσμένο από το ανεξήγητο και παραφυσικό, όπου χρησιμοποιήθηκε για μια συγκεκριμένη περίπτωση πνευματικής διαγνώσεις ασθενής με εκπληκτικά αποτελέσματα στην τεχνική των ερωτήσεων και απαντήσεων.

Το Εκκρεμές Λονδίνο 10 εντοπίζει επιφανειακούς και θαμμένους στόχους σε μεγαλύτερη απόστασης από 1000 μέτρα σε οποιαδήποτε ατμοσφαιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή έρευνας.

Το εκκρεμές ραβδοσκοπίας είναι επίχρυσο με ανθεκτική επίστρωση 24Κ χρυσού στην επιφάνεια του, τόσο στο ίδιο το εκκρεμές, όσο και στην αλυσίδα - κρίκο. Έτσι δημιουργεί δυνατή έλξη προς στόχους χρυσού και τέλεια διάκριση όταν υπάρχουν και άλλα είδη μετάλλων στο χώρο της έρευνας.


Οδηγίες χρήσης στα ΑΓΓΛΙΚΑ και στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Κάντε κλικ στις παρακάτω εικόνες και ακολουθήστε μας παντού!
     

Η εταιρία POLATIDIS GROUP διαθέτει τους καλύτερους και ικανότερους τεχνικούς ώστε να παρέχει με υπευθυνότητα συνεχή τεχνική υποστήριξη σε όλα τα θέματα ανιχνευτών μετάλλων.   
Για κάθε πρόσθετη πληροφορία καλέστε στο 23810 23237 ή στο 694-155082
 
 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή