89MC

  • Κατασκευαστής: mineoro
  • Κωδικός Προϊόντος: 89MC
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή:
  • 2.800,00€
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
Ποσότητα

Ηλεκτρονικό όργανο υψηλής ακριβείας προγραμματισμένο για να εργαστεί σε μηχανικά έργα ή για ευρύτερη χρήση ανίχνευσης σωλήνων ή μεταλλικών αντικειμένων θαμμένα σε ρηχά ή βαθιά μέρη. Η χρήση σύγχρονης τεχνολογίας, για το μοντέλο 89MC έχει τη εκσυγχρονισμένη λειτουργία και έχει την ιδιότητα να βρίσκει θαμμένα μεταλλικά αντικείμενα.

Χρησιμοποιείται από Κυβερνητικά Τμήματα, βιομηχανίες, ιδιωτικές και δημόσιες εταιρείες, εταιρείες εξόρυξης, υποστήριξη και συντήρηση των δικτύων αποχέτευσης και των υπονόμων, Ένοπλες Δυνάμεις, Πολιτική και στρατιωτική αστυνομία, ο τελωνειακός έλεγχος, Πρεσβείες και Προξενεία, μηχανικούς, πανεπιστήμια, κλπ.

Ο "TR" ανιχνευτής λειτουργεί σε χαμηλή συχνότητα (LW) αποφεύγοντας τις επιρροές του εδάφους και της υψηλής ευαισθησίας.

Ο 89MC ανιχνευτής αντιπροσωπεύει τη νεότερη και πιο σύγχρονη συσκευή για την ανίχνευση σωλήνων, κιβώτια διανομής, κ.λπ.

Σχεδιάστηκε για ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΜΕ ΤΑ μεταλλικά αντικείμενα και θαμμένα κομμάτια σε μέτριο και μεγάλο βάθος.

Εξ ολοκλήρου ηλεκτρονικό, έχει κατασκευαστεί με τρανζίστορ της επιταξιακής τεχνικής με πυρίτιο, παρέχοντας υψηλή σταθερότητα στο χειρισμό. Τα εσωτερικά ηχεία με μέτρια δύναμη και το εξωτερικό ηχείο κάνουν αυτή τη διαδικασία ακόμη πιο εύκολη, προσφέροντας στον χειριστή μεγαλύτερη άνεση στη διάγνωση και υψηλό έλεγχο κατά τη σήμανση και τις διαπιστωθείσες πληροφορίες.


Έχει πολλά εφέ διαχωρισμού, επειδή κατασκευάστηκε με αλουμίνιο και χρησιμοποιεί μια μοναδική πηγή τροφοδοσίας για δύο μέρη: Πομπός και δέκτης. Το μοντέλο 89MC δεν επηρεάζεται από την επιρροή της λεγόμενης της «αρνητικής ανίχνευσης» που επηρεάζει σε πολλές περιπτώσεις την τελική διάγνωση, προκαλώντας κάποια ερμηνευτική λάθη. Περιοχή δράσης του είναι τα πολύ βαθειά για μεγάλα αντικείμενα.


Η 89MC δεν έχει συγκεκριμένο πεδίο δράσης, λειτουργεί μόνο σε κάθετη κατεύθυνση. Αυτό είναι πολύ σημαντικό όταν υπάρχουν πολλά μεταλλικά αντικείμενα γύρω από το οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει αυτέ τις καταγραφές. Αυτό το μοντέλο 89MC δεν έχει αυτό το πρόβλημα. Οι εγγραφές καταχωρούνται μόνο σε κάθετη κατεύθυνση από τον αισθητήρα του υποδοχέα, με ακρίβεια, διευκολύνοντας έτσι την ακριβή σήμανση του τόπου.


Είναι κατάλληλος για να εξακριβωθούν διάφορα μέταλλα, διακλαδώσεις, ταφ, μειώσεις, καλύμματα, βιβλία, κλπ., Το μοντέλο ανιχνευτή μετάλλων 89MC δουλεύει με υψηλή ευαισθησία μέσα από αγώγιμο σύστημα.


Χρησιμοποιείται με επιτυχία σε πολλές χώρες, στον τομέα των υπηρεσιών σχεδιασμού βοήθειας, είναι μεταξύ των μοντέλων ανιχνευτών, μία από τις πιο ευαίσθητες κατασκευές σήμερα σε όλο τον κόσμο.


  Πίνακας Βάθους

ΣίδεροΆλλα μέταλλαΠριν από 30 χρόνιαΜετά από 30 χρόνια
20εκ x 20εκ 

 1,20 μέτρα1,80 μέτρα
 20εκ x 20εκ 

1,50 μέτρα2,10 μέτρα
35εκ x 35 εκ 1,70 μέτρα2,40 μέτρα
 35 εκ x 35εκ 

2,00 μέτρα2,70 μέτρα
70 εκ x 70εκ 
 2,40 μέτρα3,00 μέτρα
 70 εκ x 70εκ 

2,70 μέτρα3,60 μέτρα
170 εκ x 170  4,50 μέτρα6,00 μέτρα
 170εκ x 170εκ 5,40 μέτρα6,80 μέτρα
350 εκ x 350 εκ
 6,60 μέτρα8,50 μέτρα
 350 εκ x 350 εκ7,50 μέτρα10,00 μέτραH εταιρία POLATIDIS GROUP διαθέτει τους καλύτερους και ικανότερους τεχνικούς ώστε να παρέχει με υπευθυνότητα συνεχή τεχνική υποστήριξη σε όλα τα θέματα ανιχνευτών μετάλλων. 


Γράψτε μια αξιολόγηση

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή