MAKRO MULTI KRUZER [11000514]

  • Κατασκευαστής: Makro Detectors
  • Κωδικός Προϊόντος: MAKRO MULTI KRUZER
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή:
  • 750,00€
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
Ποσότητα

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ MAKRO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Υπάρχουν καταστήματα που βρίσκονται στην γειτονική χώρα, στη Βουλγαρία και εξαπατούν τους Έλληνες καταναλωτές χρησιμοποιώντας ελληνικά νούμερα επικοινωνίας χωρίς να έχουν φυσικό κατάστημα στην Ελλάδα.Σας προσφέρουν δήθεν μηχανήματα της MAKRO. Αυτά είναι βουλγάρικα μηχανήματα, ή κινέζικα ή τσιγγάνικα και τα πουλάνε 50-100€ φθηνότερα από τα καταστήματα που διαθέτουν τα αυθεντικά προϊόντα της MAKRO.Προσέξτε τα καταστήματα που επιλέγετε για να αγοράσετε τα μηχανήματα σας διότι δεν σας παρέχουν καμία τεχνική υποστήριξη γιατί βρίσκονται απλά στη Βουλγαρία. Ελπίζω να καταλάβατε.
  

makro kruzer ανιχνευτής μετάλλων

MAKRO MULTI KRUZER

ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ.

   makro multi kruzer ανιχνευτής μετάλλων  

ΔΩΡΑ – ΕΚΚΡΕΜΕΣ ΛΟΝΔΙΝΟ 1 nokta fors relic ανιχνευτής μετάλλων

kruzer-doro
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ!


 Ο υποβρύχιος ανιχνευτής μετάλλων Multi Kruzer θα βρει αντικείμενα σε μέρη που έχουν ήδη ερευνηθεί από άλλους ανιχνευτές μετάλλων, προσφέροντας την καλύτερη απόδοση και βάθος σε συνδυασμό με το στιβαρό και αδιάβροχο σχεδιασμό του. Το Multi Kruzer διαθέτει μια πρωτοπόρα και προηγμένη τεχνολογικά λειτουργία αναζήτησης παραλίας που προσφέρει μια πολύ σταθερή απόδοση στην υγρή άμμο παραλίας και ακόμη και κάτω από το νερό. Ο ανιχνευτής μετάλλων Multi Kruzer μπορεί να βυθιστεί μέσα στο νερό μέχρι τα 5 μέτρα.  Διαθέτει τρεις (3) ισχυρές καινοτόμες συχνότητες λειτουργίας 5khz, 14khz και 19khz που μπορείτε να αλλάξετε εύκολα στις ρυθμίσεις για να βρίσκεται αντικείμενα όπως ένα ψήγμα φυσικού χρυσού επιφανειακά αλλά και για ένα θησαυρό σε βάθος, δυνατότητα online ενημέρωσης υλικολογισμικού (μέσω USB) για να έχετε τον ανιχνευτή σας ενημερωμένο πάντα με τις τελευταίες τεχνολογίες και ισχυρό σχεδιασμό και εργονομία. Εάν αναζητάτε δυνατότητα βάθους και προηγμένου διαχωρισμού, ο ανιχνευτής μετάλλων Multi Kruzer θα έχει τέλεια αποτελέσματα στα μελλοντικά σας ευρήματα.  Το Multi Kruzer διαθέτει (6) λειτουργίες αναζήτησης σχεδιασμένες για να βρίσκουν πολλούς και διαφορετικούς στόχους, όπως νομίσματα, πολύτιμα αντικείμενα και σεντούκια θησαυρών βαθιά με τον καλύτερο τεχνολογικά διαχωρισμό. Απορρίπτει με μεγάλη επιτυχία και ευκολία μικρούς σιδηρούχους στόχους που ταλαιπωρούν τους χρήστες όπως καρφιά, σίδερα, σύρματα, βίδες και άλλα άχρηστα αντικείμενα χωρίς όμως να χάσει ένα σιδηρούχο κιβώτιο που μπορεί να έχει μέσα ένα πολύτιμο αντικείμενο. Διαθέτει σκανδάλη την οποία πατάει ο χειριστής για να βρίσκει εύκολα το κέντρο του στόχου (pinpoint), δείχνει το βάθος του στόχου μέχρι τα 40 εκατοστά αλλά και το μέγεθος του στόχου με βάση το ηχητικό ίχνος του στόχου. Λειτουργεί επίσης εξαιρετικά καλά στα Ελληνικά εδάφη όπως και σε διαφορετικά εδάφη όπως τα αλκαλικά εδάφη, αλμυρό νερό, υγρή άμμο παραλίας και σε δύσκολα εδάφη που περιέχουν χρυσόπετρες, σιδηρόπετρες, πετρώματα χαλαζία, κεραμικά, ασβεστολιθικά και χαλαζιακα εδάφη κτλ, επιτρέποντάς σας να ψάξετε εύκολα και χωρίς περαιτέρω δύσκολες ρυθμίσεις.  


makro multi kruzer ανιχνευτής μετάλλων

makro multi kruzer ανιχνευτής μετάλλων 


Ο ανιχνευτής μετάλλων Multi Kruzer χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής, επιτρέποντας μια μοναδική εμπειρία στους υποβρύχιους ανιχνευτές χρυσού και εύκολο χειρισμό για νέους και έμπειρους χρήστες. Ερευνήστε στα ίδια μέρη που είχατε πάει και βρείτε καινούργιους στόχους που έχασε ο παλιός σας ανιχνευτής. Η εργονομία και ο έξυπνος σχεδιασμός του το έκανε πολύ ελαφρύ και ισορροπημένο για να ερευνείτε πολλές ώρες χωρίς να κουράζεστε. Κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά και πιστοποίηση IP68 που το καθιστά ισχυρό και άφθαρτο στις κακές καιρικές συνθηκές και κάτω από το νερό. Κατανοούμε πως είναι δύσκολο να πιστέψετε τα όσα γράφουμε για τον υποβρύχιο ανιχνευτή μετάλλων MULTI KRUZER αλλά οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Στη συσκευασία του ανιχνευτής μετάλλων MULTI KRUZER περιλαμβάνονται τα ασύρματα ακουστικά της MAKRO για να απολαμβάνεται ελευθερία κινήσεων κατά την έρευνα. Έχουν εξαιρετική απόδοση ήχου και μηδενικό χρόνο καθυστέρησης που σε συνδυασμό με την γρήγορη ταχύτητα ανάκτησης στόχου, γεμίζουν τα χέρια σας γρήγορα με πολύτιμα αντικείμενα. Επίσης όταν επιθυμείτε διακριτική έρευνα ενεργοποιήστε την δόνηση και κάντε τον ανιχνευτή σας ηχητικά αόρατο για τον απόλυτο έλεγχο του περιβάλλοντος έρευνας γύρω σας. Και δεν θα ήταν ένα πλήρες τεχνολογικό αριστούργημα αν οι μηχανικοί της εταιρίας MAKRO δεν ενσωμάτωναν και μπαταρία λιθίου μέσα στον μελλοντικό σας ανιχνευτή μετάλλων που ονομάζεται MULTI KRUZER. Ξεχάστε για πάντα τις κλασσικές μπαταρίες...φορτίστε τον ανιχνευτή σας στο σπίτι με τον φορτιστή που περιλαμβάνετε στην συσκευασία ή φόρτιστε τον μέσω της θύρας USB στον επιτραπέζιο υπολογιστή σας ή στον φορήτο υπολογιστή που ίσως έχετε μαζί σας και απολαύστε 19 ώρες συνεχόμενης ξέγνοιαστης ασταμάτησης αναζήτησης.


  makro multi kruzer υποβρυχιος ανιχνευτης μεταλλων   ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  
Βαθμός Προστασίας IP68Αμέτρητες ώρες σχεδιασμού και εξαντλητικές δοκιμές σε πραγματικές περιβαλλοντικές συνθήκες που έφεραν την συναρπαστική και μοναδική σε υποβρύχιους ανιχνευτές μετάλλων, πιστοποίηση βάθμου προστασίας IP68 καθιστούν τον ανιχνευτή μετάλλων και χρυσού Multi Kruzer πλήρως υποβρύχιο έως 5 μέτρα (16,4 πόδια) και πλήρως προστατευμένο από τη σκόνη. Οι άσχημες καιρικές συνθήκες και οι βρόχερες μέρες που σας κρατούσαν μακριά από το αγαπήμενο χόμπυ της ανίχνευσης είναι πλέον παρελθόν.
Εξαιρετικός Διαχωρισμός και Ικανότητα ΑποκάλυψηςΤο Multi Kruzer διαθέτει απόλυτο και σύγχρονο διαχωρισμό μετάλλων που μπορείτε να βρείτε σε ανιχνευτή μετάλλων VLF σήμερα και βρίσκει ακομά και τους καλά κρυμμένους στόχους πίσω από ανεπιθύμητα αντικείμενα.
Υψηλή Απόδοση και Ασύγκριτο ΒάθοςΧαρακτηριστικά τελευταίας τεχνολογίας, προηγμένος σχεδιασμός και εργονομία που προσφέρουν στον ανιχνευτή μετάλλων Multi Kruzer βάθος ανίχνευσης μέχρι τα 2 μέτρα για ένα αντικείμενο όπως ένα καζάνι.Βρείτε νομίσματα, κειμήλια, πολύτιμα αντικείμενα και θησαυρούς σε βάθος που απλά άλλοι ανιχνευτές δεν καταφέρνουν να φτάσουν και να ανιχνεύσουν .
Προηγμένη Λειτουργία ΠαραλίαςΟ ανιχνευτης χρυσού Multi Kruzer έχει πολύ σταθερή λειτουργία σε ξηρή άμμο, υγρή άμμο και υποβρύχια για έρευνα έξω και μέσα στο νερό. Δεν επηρεάζεται καθόλου από τα άλατα που δημιουργούν παρεμβολές και ψευδής στόχους στους άλλους ανιχνευτές μετάλλων. Το χόμπυ έρευνας σε παραλία είναι σε έξαρση στην Ελλάδα και υπάρχουν ακόμα πολλοί στόχοι που δεν κατάφεραν να πιάσουν τα μηχανήματα μέχρι σήμερα λόγω δύσκολου εδάφους. Το Kruzer είναι ο καλύτερος υποβρύχιος ανιχνευτής για ήσυχη έρευνα στη παραλία όπου υπάρχουν πολλά ακόμα χαμένα αντικείμενα που μπορούν πλεόν να γίνουν δικά σας.
ΝΕΑ! Λειτουργία E.U.DΈξτρα Υπόγειο Βάθος - Εντοπίστε αντικείμενα που καλύπτεται από δύσκολες εδαφικές συνθήκες σε μεγάλο βάθος. Έπιτελους έχετε ένα επιπλέον άσσο στο μανίκι σας. Ενεργοποιήστε τη μοναδική λειτουργία τεχνολογικής υπεροχής που εμφανίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία κατασκευής ανιχνευτών χρυσού και βρείτε αντικειμένα βαθιά ακόμα και στα πιο δύσκολα εδάφη, τους πιο σκλήρούς χαλαζιακούς βράχους, κάτω από χρυσόπετρες, σιδηρόπετρες, μεγάλες συγκεντρώσεις κεραμιδιών κτλ.
Ταχύτητα Γρήγορης ΑνάκτησηςΕτοιμαστείτε να μάθετε τι έχασαν άλλοι ανιχνευτές μετάλλων μεταξύ σκουπιδιών και σιδήρου! Κουνήστε το πηνίο γρήγορα και το Kruzer θα διαχωρίσει τα αντικείμενα με μεγάλη ακρίβεια και ταχύτητα ακόμα και σε μερή με μεγάλη συγκέντρωση σιδηρούχων μετάλλων και άλλων άχρηστων αντικειμένων. Κερδίστε χρόνο και κόπο κατα την διάρκεια της έρευνας και πάρτε μόνο τα πολύτιμα αντικείμενα.
3 Επιλέξιμα Επίπεδα Βάθους Ταυτότητας ΣτόχουΑκρίβεια ταυτότητας στόχου. Ρυθμίστε εύκολα το βάθος που το Multi Kruzer αναγνωρίζει ψηφιακά ένα στόχο ανάλογα με την προτίμηση σας και τις ανάγκες έρευνας.
6 Λειτουργίες ΑναζήτησηςΕρευνήστε σε όλα τα εδάφη για όλα τα αντικείμενα και χωρίς περιορισμό με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα από τις 6 λειτουργίες αναζήτησης:Gen (Όλα τα Μέταλλα). Λειτουργία ανίχνευσης που ανιχνεύει όλα τα μέταλλα με ψηφιακό διαχωρισμό. Προσφέρει ένα ηχητικό τόνο για όλα τα μέταλλα και δεν μπορούμε να απορρίψουμε σιδηρούχους στόχους.DI2 (2 Ηχητικοί Τόνοι). Λειτουργία που ανιχνεύει και διαχωρίζει τα μέταλλα με δύο διαφορετικούς ηχητικούς τόνους. Παρέχει καλά αποτελέσματα ειδικά σε καθαρά εδάφη χωρίς πολλούς άχρηστους στόχους.DI3 (3 Ηχητικοί Τόνοι). Λειτουργία που ανιχνεύει και διαχωρίζει τα μέταλλα με τρεις διαφορετικούς ηχητικούς τόνους. Σχεδιασμένη για κυνήγι νομισμάτων.DI4 (4 Ηχητικοί Τόνοι). Λειτουργία που ανιχνεύει και διαχωρίζει τα μέταλλα με τέσσερις διαφορετικούς ηχητικούς τόνους. Σχεδιασμένη για κυνήγι νομισμάτων σε κανονικά εδάφη.BEACH (Λειτουργία Παραλίας). Η νέα επαναστατική και μοναδική παγκοσμίως λειτουργία αναζήτησης που κάνει την έρευνα στα δύσκολα εδάφη της παραλίας παιχνιδάκι για να βρείτε εύκολα, πολλά χαμένα αντικείμενα.DEEP (Λειτουργία Βάθους). Λειτουργία διαχωρισμού όταν θέλουμε να ερευνήσουμε σε μέγιστο βάθος μεγάλους αλλά και μικρούς στόχους. Μπορεί να ανακαλύψει από μία καρφίτσα ως ένα καζάνι αλλά και μεγαλύτερης επιφάνειας αντικείμενο μέχρι και 2 μέτρα βάθος.
Συμπεριλαμβάνονται Ασύρματα Ακουστικά 2,4 GHz*Απολαύστε την ασύρματη ελευθερία μηδενικού χρόνου καθυστέρησης για άνετη έρευνα χωρίς καλώδια. Ξεχάστε τα καλώδια με τα ασύρματα ακουστικά της MAKRO για άνετη αναζήτηση και εξαιρετική απόδοση ήχου.
Ενημερώσεις Υλικολογισμικού στο ΔιαδίκτυοΣυνδέστε το Multi Kruzer με τον υπολογιστή σας και αναβαθμίστε τον με το τελευταίο πρόγραμμα της MAKRO. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε καινούργιο ανιχνευτή. Απλά και εύκολα, αναβαθμίστε τον! Με τη νέα δυνατότητα online αναβάθμισης, αναβαθμίστε τον ανιχνευτή μετάλλων και χρυσού Multi Kruzer με μελλοντική ανανεωμένη έκδοση λογισμικού.
ΔόνησηΤο Multi Kruzer θα δονηθεί όταν εντοπιστεί ο στόχος! Ιδανικό για τους χρήστες με προβλήματα ακοής καθώς και για υποβρύχια ανίχνευση. Η αθόρυβη ρύθμιση του Multi Kruzer για διακριτική έρευνα. Το Multi Kruzer δεν εκπέμπει ήχο και δεν χρειάζεται να φοράτε ακουστικά για να ανιχνεύσετε ένα στόχο. Μόνο ο χειριστής καταλαβαίνει την παρουσία στόχου και ελέγχει απόλυτα το περιβάλλον γύρω του.
Ελαφρύ (1.4kg / 3.0lbs)Ο σχεδιασμός, η εργονομία, η ανθεκτικότητα, τα υλικά κατασκευής ορίζουν τον ανιχνευτή μετάλλων Multi Kruzer ως ένα τεχνολογικό επίτευγμα και ένα πρότυπο παράδειγμα προς μίμηση στην μελλοντική κατασκευή ανιχνευτών μετάλλων και χρυσού. Είναι πολύ ελαφρύ και πολύ καλά ισορροπημένο για να απολαύσετε την ανίχνευση για πολλές ώρες χωρίς να κουραστείτε.
Ενσωματωμένη Μπαταρία LipoΔεν θα ξαναχρειαστεί να αγοράσετε μπαταρίες! Η τεχνολογία και η τεχνογνωσία των μηχανικών της εταιρίας MAKRO δεν έχει όρια και μας το δείχνει. Ο Multi Kruzer διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου. Απολαύστε την έρευνα χωρίς να κουβαλάτε μαζί σας έξτρα μπαταρίες. Φορτίστε τον ανιχνευτή σας εύκολα με τον φορτιστή που περιέχεται στην συσκευασία ή συνδέστε τον στον υπολογιστή σας μέσω θύρας USB για να φορτίσει. Παρέχει έως και 19 ώρες χρήσης**
*Τα ασύρματα ακουστικά δεν είναι αδιάβροχα και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν υποβρύχια.**Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας στον ανιχνευτή μετάλλων multi Kruzer θα εξαρτηθεί από τη συχνότητα λειτουργίας που χρησιμοποιείται.


  makro multi kruzer ανιχνευτής μετάλλων


 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ


  1. Ισορροπία Εδάφους με 3 επιλογές– Ήμι-Αυτόματη. Με δύο απλές κινήσεις ρυθμίστε το Multi Kruzer πάνω στο πέτρωμα ή κεραμικό υλικό που θέλετε να κάνετε αναζήτηση. Διαβάζει και συντονίζει σε όλους τους τύπους εδάφους απορρίπτοντας μεταλλεύματα και εδαφικά.– Χειροκίνητη. Συνιστάται από πιο έμπειρους χρήστες που θέλουν λεπτομερή απόρριψη εδάφους.– Αυτόματη. Ενεργοποιήστε την αυτόματη παρακολούθηση εδάφους στο Multi Kruzer και απολαύστε γρήγορη αναζήτηση και αφήστε τον ανιχνευτή σας να απορρίπτει αυτόματα τα εδαφικά με τέλεια αποτελέσματα.

 2. Φίλτρο NotchΠάρτε τον έλεγχο διαχωρισμού μετάλλων στα χέρια σας. Επιλέξτε εσείς ποια αναγνωριστικά στόχου ή μέταλλα θέλετε να ανιχνεύει το Multi Kruzer ή όχι. 

3. Δείκτης Μαγνητικής ΑνοργανοποίησηςΜας δίνει πληροφορίες για την ένταση ανοργανοποίησης του εδάφους σε πραγματικό χρόνο ανίχνευσης. Βλέπουμε εύκολα σε τι έδαφος δουλεύουμε για να ξέρουμε τι πρόγραμμα θα επιλέξουμε για δύσκολο ή εύκολο έδαφος. 

4. Οπίσθιος Φωτισμός ΟθόνηςΠροσαρμόζουμε την φωτεινότητα της οθόνης ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, την ώρα εργασίας αλλά και της προσωπικής μας επιλογής. Μπορούμε να ρυθμίσουμε την οθόνη να είναι πάντα αναμμένη ή να ανάβει μόνο όταν βρίσκει στόχο. 

5. iSATΕπιτρέπει μια σταθερή λειτουργία της συσκευής εξαλείφοντας τα ψευδή σήματα που προκαλούνται από την υψηλή ανοργανοποίηση εδάφους και τις χρυσόπετρες σε όλες τις λειτουργίες διαχωρισμού και στις λειτουργίες All Metal, καθώς και την εξάλειψη των ήχων απόκλισης του Threshold που προκαλούνται από τις αλλαγές εδάφους και θερμοκρασίας στις λειτουργίες χωρίς κίνηση. 

6. Διακοπή ΤόνουΣας δίνει τη δυνατότητα να αλλάξετε το εύρος των ηχητικών τόνων στα αναγνωριστικά των μετάλλων. Επιλέξτε μέχρι ποιο νούμερο θα ακούτε τον ίδιο ηχητικό τόνο για το σίδερο, το χαλκό, το χρυσό, το ασήμι κτλ. 

7. Ήχος ΣιδήρουΑπενεργοποιεί ή ρυθμίζει την ένταση του χαμηλού τόνου σιδήρου. Επιλέξτε αν θέλετε να ακούτε τους σιδηρούχους στόχους με δυνατότητα ρύθμισης της έντασης διαφορετικών ήχων σιδήρου. 

8. Ήχος ΤόνουΑλλάζει τη συχνότητα του ήχου. Επιλέξτε τον τόνο που σας βολεύει σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. (150Hz-700Hz). 

9. FD / ΑποθήκευσηΟ χειριστής μπορεί να φτιάξει το δικό του πρόγραμμα και να το αποθηκεύσει εύκολα ή να επαναφέρει το Multi Kruzer τις εργοστασιακές προεπιλογές. 

10. Επικέντρωση Στόχου (Pinpoint)Πατήστε τη σκανδάλη του Multi Kruzer και βρείτε το κέντρο του στόχου εύκολα και με μεγάλη ακρίβεια. Επίσης όταν πατάμε τη σκανδάλη, στην οθόνη εμφανίζεται ένας διψήφιος ψηφιακός αριθμός που μας δείχνει το βάθος του στόχου μέχρι τα 40 εκατοστά αλλά και το μέγεθος του αντικειμένου λαμβάνοντας υπόψη το ηχητικό ίχνος που αφήνει η επιφάνεια του αντικειμένου.    


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

 makro kruzer ανιχνευτής μετάλλων 

1 - Κουτί συστήματος

2 - Πηνίο αναζήτησης KR28 DD 28εκ x 18εκ (11" x 7") & κάλυμμα πηνίου αναζήτησης

3 - Ασύρματα ακουστικά 2,4 GHz (μπλε έκδοση)

4 - Καλώδιο USB

5 - Φορτιστής εναλλασσόμενου ρεύματος

6 - Εγχειρίδιο χρήστη & Πιστοποιητικό εγγύησης  makro multi kruzer υποβρυχιος ανιχνευτης μεταλλων   


ΠΗΝΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

 
makro kruzer 28 εκατοστα πηνιο αναζητησηςKR28 DD πηνίο 28 εκ. X 18 εκ. (11 "x 7") Αδιάβροχο, τυπικό πηνίο αναζήτησης τύπου DD, σχεδιασμένο ειδικά για ανίχνευση νομισμάτων, κοσμημάτων και πολύτιμων αντικειμένων.
   

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΗΝΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

 
makro multi kruzer kr40 πηνίο αναζήτησηςKR40 DD πηνίο 40 εκ. X 35 εκ. (15.5 "x 14") (Προαιρετικό)Αυτό το αδιάβροχο πηνίο αναζήτησης παρέχει μεγαλύτερο βάθος και προσφέρει μεγαλύτερη επιφάνεια σάρωσης, επιτρέποντάς σας να βρίσκετε στόχους πιο γρήγορα και βαθιά μέχρι τα 2 μέτρα.


     makro multi kruzer ανιχνευτής μετάλλων  


ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

 
Αρχή ΛειτουργίαςVLF
Συχνότητα Λειτουργίας5kHz/14kHz/19kHz
Συχνότητες Ήχου150 Hz - 700Hz ρυθμιζόμενο
Λειτουργίες ΑναζήτησηςGen (όλα τα μέταλλα) / 2 τόνους / 3 τόνους / 4 τόνους / Παραλία / βάθος
Ήχος ΣιδήρουΝαι
Διακοπή ΤόνουΝαι
Φίλτρο ΕγκοπήςΝαι
Ισορροπία ΕδάφουςΑυτόματη / Χειροκίνητη / Παρακολούθηση
Επικέντρωση ΣτόχουΝαι
Μετατόπιση ΣυχνότηταςΝαι
ΔόνησηΝαι
Ρύθμιση Ευαισθησίας01-99
Ταυτότητα Στόχου00-99
Πηνίο ΑναζήτησηςKR28 DD 28 x 18 εκ (11" x 7")
ΟθόνηΠροσαρμοσμένη LCD
Βάρος1.4 kg (3 lbs.) συμπεριλαμβανομένου του πηνίου αναζήτησης
Μήκος111 εκ - 135,5 εκ (44" - 53") ρυθμιζόμενο
Μπαταρία3700mAh Πολυμερές λιθίου
Εγγύηση2 χρόνια
  
  
 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή