NOKTA INVENIO PRO 3D ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ ΒΑΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ [11000802]

  • Κατασκευαστής: Nokta
  • Κωδικός Προϊόντος: NOKTA INVENIO PRO 3D ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ ΒΑΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή:
  • 9.800,00€
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
Ποσότητα

ΝΕΟΣ! INVENIO ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ

Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ!ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΜΠΙΠ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΣΤΟΧΩΝ  invenio ανιχνευτής μετάλλων τριδιάστατης απεικόνισης 


Ο ανιχνευτής μετάλλων Invenio είναι το πρώτο και μοναδικό επαναστατικό βήμα προς την μετατροπή ενός ονείρου σε πραγματικότητα στη βιομηχανία ανιχνευτών μετάλλων! Από τη δεκαετία του 1930, όταν είχαν κατασκευαστεί οι συμβατικοί ανιχνευτές μετάλλων, παρόλο που οι ανιχνευτές μετάλλων ήταν επιτυχείς, σχετικά με την παροχή πολλών νέων χαρακτηριστικών παράλληλα με την εξέλιξη της τεχνολογίας, δεν ήταν επαρκείς όσον αφορά την ικανοποίηση των προσδοκιών των χρηστών. Αυτό που βλέπουμε σήμερα είναι ότι οι ανταγωνιστές της βιομηχανίας έχουν υπογράψει πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας εδώ και πολλά χρόνια, αλλά ακόμη και σήμερα δεν μπορούσαν να υπερβούν την παραγωγή βασικών μπιπ και αναγνωριστικών για στόχους και έφτασαν σε αδιέξοδο.


  invenio ανιχνευτής μετάλλων τριδιάστατης απεικόνισης   


Από την άλλη πλευρά, οι χρήστες αναμένουν πολύ περισσότερα από έναν ανιχνευτή:1. Να ανακαλύψουν βαθύτερους στόχους2. Να μάθουν τι είδους μέταλλο είναι ο εντοπισμένος στόχος3. Να δουν τα πραγματικά βάθη4. Τα δουν τα σχήματα των στόχων5. Να καθορίσουν τις διαστάσεις των στόχων6. Να ανιχνεύσουν εδαφικές ανωμαλίες / κοιλότητες  Η εταιρία Nokta Detectors, από την ίδρυσή της, έχει λάβει μέτρα για να μετατρέψει αυτό το όνειρο των χρηστών σε πραγματικότητα. Μετά από χρόνια εκτεταμένης έρευνας και ανάπτυξης και προηγμένων μελετών, η Nokta έχει επιτύχει να αναπτύξει το πρώτο σύστημα Smart Detector & Imaging στον κόσμο - τον ανιχνευτής μετάλλων Invenio. Η Nokta κατέχει όλη την τεχνολογία και την τεχνογνωσία που χρησιμοποιούνται στον ανιχνευτή μετάλλων Invenio για την οποία ζητούνται 3 διαφορετικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Ο ανιχνευτής μετάλλων Invenio έχει σχεδιαστεί ως μια πλατφόρμα που μπορεί να προχωρήσει και έχει προγραμματιστεί να ενσωματωθεί με όλους τους ανιχνευτές χόμπι (για νομίσματα και κειμήλια) καθώς και με ανιχνευτές φυσικού χρυσού στο μέλλον. 

 

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ & ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑ, ΤΟ ΒΑΘΟΣ, ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΔΑΦΙΚΩΝ ΑΝΩΜΑΛΙΩΝ / ΚΟΙΛΟΤΗΤΩΝ.


   nokta invenio pro


IPTU ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ (Ενσωματωμένη Μονάδα Εντοπισμού Θέσης)

 Η μονάδα IPTU, αναπτύχθηκε από τους ανιχνευτές Nokta & Makro. Με τη βοήθεια των ενσωματωμένων αισθητήρων, υπολογίζει με ακρίβεια τις μετακινήσεις προς τα αριστερά, προς τα εμπρός προς τα πίσω του πηνίου αναζήτησης και καθορίζει τη θέση και το ύψος του πάνω από το έδαφος. Με τον αισθητήρα IPTU, μπορείτε να ακολουθήσετε τα σημεία εκκίνησης και τερματισμού της σαρωμένης περιοχής και να δείτε τις θέσεις των εντοπισμένων στόχων. Επιπλέον, μπορείτε να καθορίσετε το πλάτος και το μήκος της σαρωμένης περιοχής, το βάθος και το σχήμα στόχου καθώς και τις διαστάσεις με τη βοήθεια του αισθητήρα IPTU.  


invenio ανιχνευτής μετάλλων τριδιάστατης απεικόνισης 


 


ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ

  invenio ανιχνευτής μετάλλων τριδιάστατης απεικόνισηςinvenio ανιχνευτής μετάλλων τριδιάστατης απεικόνισηςinvenio ανιχνευτής μετάλλων τριδιάστατης απεικόνισηςinvenio ανιχνευτής μετάλλων τριδιάστατης απεικόνισης 
 


-ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ-

    


Τεχνητή Νοημοσύνη Το Τεχνητό Νευρωνικό Δίκτυο δίνει τη δυνατότητα στην συσκευή να παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα σχήματος καθώς και ενδείξεις βάθους χρησιμοποιώντας αλγόριθμους προσαρμοστικής μάθησης!
invenio ανιχνευτής μετάλλων τριδιάστατης απεικόνισηςΠολλαπλού Σκοπού Στόχοι που μπορείτε να εντοπίσετε με το Invenio: Βαθιά κρυμμένους θησαυρούς, κρύπτες, νομίσματα, κειμήλια, εδαφικές ανωμαλίες / κοιλότητες όπως υπόγειες σπηλιές, σήραγγες κλπ. Με λίγα λόγια ότι μεταλλικό αντικείμενο υπάρχει και ψάχνετε κάτω από το έδαφος!
invenio ανιχνευτής μετάλλων τριδιάστατης απεικόνισηςΕξαιρετικός διαχωρισμός και δυνατότητα αποκάλυψηςΤο Invenio διαθέτει τον καλύτερο διαχωρισμό μετάλλων παγκοσμίως και βρίσκει ακόμα και τους καλά κρυμμένους στόχους πίσω από ανεπιθύμητα αντικείμενα.
invenio ανιχνευτής μετάλλων τριδιάστατης απεικόνισηςΥψηλή απόδοση και ασύγκριτο βάθοςΑποκαλύψτε βαθιά θησαυρούς που άλλοι ανιχνευτές απλά δεν μπορούν να ανιχνεύσουν. Τελευταίας τεχνολογίας ανιχνευτής μετάλλων, προηγμένος σχεδιασμός και εργονομία που προσφέρουν βάθος ανίχνευσης μέχρι τα 2,5 μέτρα!
invenio ανιχνευτής μετάλλων τριδιάστατης απεικόνισηςΤαχύτητα γρήγορης ανάκτησηςΕτοιμαστείτε να μάθετε τι έχασαν άλλοι ανιχνευτές μετάλλων μεταξύ σκουπιδιών και σιδήρου! Κουνήστε το πηνίο γρήγορα και το Invenio θα διαχωρίσει τα αντικείμενα με μεγάλη ακρίβεια και ταχύτητα ακόμα και σε μέρη με μεγάλη συγκέντρωση σιδηρούχων μετάλλων και άλλων άχρηστων αντικειμένων. Κερδίστε χρόνο και κόπο κατά την διάρκεια της έρευνας και πάρτε μόνο τα πολύτιμα αντικείμενα.
invenio ανιχνευτής μετάλλων τριδιάστατης απεικόνισης6 λειτουργίες αναζήτησηςΕρευνήστε σε όλα τα εδάφη για όλα τα αντικείμενα και χωρίς περιορισμό με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα από τις 6 λειτουργίες αναζήτησης:3 Παλμικές λειτουργίες αναζήτησης χωρίς κίνηση: Βασική / Ειδική / Ανωμαλία Εδάφους & Κοιλότητα3 Λειτουργίες αναζήτησης με κίνηση: Όλα τα Μέταλλα / Γρήγορη / Βάθος
invenio ανιχνευτής μετάλλων τριδιάστατης απεικόνισηςΑρχειοθέτησηΜπορείτε να αποθηκεύσετε όλα τα 3D γραφικά αποτελέσματα και τα στιγμιότυπα οθόνης και να τα μεταφέρετε στον υπολογιστή σας εάν το επιθυμείτε.
invenio ανιχνευτής μετάλλων τριδιάστατης απεικόνισης17 ΓλώσσεςΑγγλικά / Γερμανικά / Ελληνικά / Τουρκικά / Γαλλικά / Ιταλικά / Ρωσικά / Αραβικά / Ισπανικά / Κινέζικα / Περσικά / Βουλγαρικά / Σέρβικα / Ρουμανικά / Ολλανδικά / Πορτογαλικά / Πολωνικά
invenio ανιχνευτής μετάλλων τριδιάστατης απεικόνισηςΑσύρματη σύνδεση 2,4 GHz Το κουτί συστήματος Invenio και το κοντάρι επικοινωνούν ασύρματα. Επιπλέον, οι χρήστες που δεν προτιμούν ενσύρματα ακουστικά μπορούν να αγοράσουν τα προαιρετικά ασύρματα ακουστικά 2,4 GHz. Απολαύστε την ασύρματη ελευθερία μηδενικού χρόνου καθυστέρησης για άνετη έρευνα χωρίς καλώδια. Ξεχάστε τα καλώδια με τα ασύρματα ακουστικά της NOKTA για άνετη αναζήτηση και εξαιρετική απόδοση ήχου.
invenio ανιχνευτής μετάλλων τριδιάστατης απεικόνισηςΗλεκτρονικές ενημερώσεις υλικολογισμικού Συνδέστε το Invenio με τον υπολογιστή σας και αναβαθμίστε τον με το τελευταίο πρόγραμμα της MAKRO. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε καινούργιο ανιχνευτή. Απλά και εύκολα, αναβαθμίστε τον! Με τη νέα δυνατότητα online αναβάθμισης, αναβαθμίστε τον ανιχνευτή μετάλλων και χρυσού Invenio με μελλοντική ανανεωμένη έκδοση λογισμικού.
invenio ανιχνευτής μετάλλων τριδιάστατης απεικόνισηςΔόνηση Το Invenio θα δονηθεί όταν εντοπιστεί ο στόχος! Ιδανικό για τους χρήστες με προβλήματα ακοής καθώς και για υποβρύχια ανίχνευση. Η αθόρυβη ρύθμιση του Invenio για διακριτική έρευνα. Το Invenio δεν εκπέμπει ήχο και δεν χρειάζεται να φοράτε ακουστικά για να ανιχνεύσετε ένα στόχο. Μόνο ο χειριστής καταλαβαίνει την παρουσία στόχου και ελέγχει απόλυτα το περιβάλλον γύρω του.
invenio ανιχνευτής μετάλλων τριδιάστατης απεικόνισηςΦακός LED και οπίσθιος φωτισμός οθόνης Ενεργοποιήστε τον ενσωματωμένο φακό του Invenio όταν κάνετε έρευνα σε βραδινές ώρες ή σκοτεινά μέρη όπως μέσα σε μια σπηλιά.
 invenio ανιχνευτής μετάλλων τριδιάστατης απεικόνισης  

  


-ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ PRO ΕΚΔΟΣΗ-

   


1 - Κουτί Συστήματος

2 - Κοντάρι & Λαβή

3 - Αισθητήρας IPTU

4 - Πηνίο Αναζήτησης INV40

5 - Πηνίο Αναζήτησης INV28

6 - Ακουστικα

7 - Θήκη Μεταφοράς Κουτιού Συστήματος

8 - Φορτιστής Εναλλασσόμενου Ρεύματος

9 - Φορτιστής Αυτοκινήτου

10 - Καλώδιο USB

11 - Υλικά Συναρμολόγησης Πηνίου

12 - Τσάντα Μεταφοράς IPTU

13 - Προστατευτικά Καλύμματα

14 - Σκίαστρο Οθόνης

15 - Αδιάβροχη (IP67) Σκληρή Θήκη Μεταφοράς  


  


-ΠΗΝΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ INVENIO-

 
invenio ανιχνευτής μετάλλων τριδιάστατης απεικόνισηςINV28 Αδιάβροχο Πηνίο Αναζήτησης DD 28 x 18εκ (11" x 7")
invenio ανιχνευτής μετάλλων τριδιάστατης απεικόνισηςINV40 Αδιάβροχο Πηνίο Αναζήτησης DD 40 x 35εκ (15,5" x 14") 

 
 


-ΑΞΕΣΟΥΑΡ-

 
invenio ανιχνευτής μετάλλων τριδιάστατης απεικόνισηςinvenio ανιχνευτής μετάλλων τριδιάστατης απεικόνισης
Αδιάβροχη (IP67) Σκληρή Θήκη ΜεταφοράςΤσάντα Μεταφοράς Κουτιού ΣυστήματοςΑσύρματα Ακουστικά 2.4 GHz (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)
invenio ανιχνευτής μετάλλων τριδιάστατης απεικόνισηςinvenio ανιχνευτής μετάλλων τριδιάστατης απεικόνισηςinvenio ανιχνευτής μετάλλων τριδιάστατης απεικόνισης
Φορτιστής Εναλλασσόμενου ΡεύματοςΦορτιστής ΑυτοκινήτουΑκουστικά
invenio ανιχνευτής μετάλλων τριδιάστατης απεικόνισης

Αισθητήρας IPTU & Τσάντα Μεταφοράς
invenio ανιχνευτής μετάλλων τριδιάστατης απεικόνισηςinvenio ανιχνευτής μετάλλων τριδιάστατης απεικόνισης
Προστατευτικά Καλύμματα
Υλικά Συναρμολόγησης Πηνίου
invenio ανιχνευτής μετάλλων τριδιάστατης απεικόνισηςinvenio ανιχνευτής μετάλλων τριδιάστατης απεικόνισηςinvenio ανιχνευτής μετάλλων τριδιάστατης απεικόνισης
Καλώδιο USBΚάτω ΚοντάριΜεσαίο Κοντάρι
invenio ανιχνευτής μετάλλων τριδιάστατης απεικόνισηςinvenio ανιχνευτής μετάλλων τριδιάστατης απεικόνισης
Κάλυμμα Πηνίου Αναζήτησης INV28Κάλυμμα Πηνίου Αναζήτησης INV40Σκίαστρο Οθόνης
 


-ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ-

 
Λειτουργικό ΣύστημαΕνσωματωμένο Σύστημα Linux
Γραφική ΕπεξεργασίαOPEN GL
ΑισθητήραςIPTU (Ενσωματωμένη Μονάδα Εντοπισμού Θέσης)
Αρχή ΛειτουργίαςVLF
Συχνότητα Λειτουργίας:5kHz/14kHz/20kHz
Συχνότητες Ήχου150 Hz - 700Hz ρυθμιζόμενο
Λειτουργίες Αναζήτησης(3 μη Κίνησης (Συμπεριλαμβανομένης της Ανωμαλίας Εδάφους / Κοιλότητα) / 3 με Κίνηση)
Ήχος ΣιδήρουΝαι
Διακοπή ΤόνουΝαι
Φίλτρο ΕγκοπήςΝαι
Ισορροπία ΕδάφουςΑυτόματη / Χειροκίνητη / Παρακολούθηση
ΓλώσσεςΑγγλικά / Γερμανικά / Ελληνικά / Τουρκικά / Γαλλικά / Ιταλικά / Ρωσικά / Αραβικά / Ισπανικά / Κινέζικα / Περσικά / Βουλγαρικά / Σέρβικα / Ρουμανικά / Ολλανδικά / Πορτογαλικά / Πολωνικά
Επικέντρωση ΣτόχουΝαι
Μετατόπιση ΣυχνότηταςΝαι
ΔόνησηΝαι
Ρύθμιση Ευαισθησίας01-99
Αναγνωριστικό Στόχου00-99
Πηνία ΑναζήτησηςINV28 Αδιάβροχο DD 28x18εκ, INV40 Αδιάβροχο DD 40x35εκ, INV56 Αδιάβροχο DD 56x49εκ
Οθόνη7" 800x480 18 Bit RGB TFT
Οπίσθιος ΦωτισμόςΝαι
Φακός LEDΝαι
ΒάροςΚουτί Συστήματος: 1.7kg (με μπαταρία 5500 mAh) Άξονας και λαβή: 2.4kg
Μήκος121εκ -152εκ ρυθμιζόμενο
Μπαταρία Κονταριού7.4 V 5400 mAh LiPo
Μπαταρία Κουτιού Συστήματος7.4 V 5500 mAh LiPo
Εφεδρική Μπαταρία Κουτιού Συστήματος7.4 V 9500 mAh LiPo
Ζωή Μπαταρίας Κονταριού9 ώρες περίπου
Μπαταρία Συστήματος Κουτιού5 ώρες περίπου
Εφεδρική Μπαταρία Συστήματος Κουτιού9 ώρες περίπου
Εγγύηση2 Χρόνια
ΕυρεσιτεχνίεςΕμφάνιση του Σχήματος και των Διαστάσεων των Μετάλλων, Εμφάνιση του Βάθους των Μετάλλων, Εμφάνιση Ανωμαλιών Εδάφους / Κοιλοτήτων
 
 
 
         

Γράψτε μια αξιολόγηση

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή